Свиняча відбивна в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Намагаюся урізноманітнити повсякденний раціон простими, але смачними стравами. Розповім вам про те, як приготувати свинячу відбивну в духовці, яку мариную в азіатському соусі: соєвий соус, кунжут, імбир.
Для відбивною краще вибрати м'яку частину свинячої тушки, наприклад, вирізку. Можете подавати відбивну з гарніром з каші, макаронів, картоплі або овочів (смажених, тушкованих, на пару). Можете залишити їх на 1 час, а якщо є час, то на цілу ніч.
- Свиняча відбивна - 4 штуки
- Мед - 3 Ст. Ложки
- Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Цибуля - 0, 5 штуки
- Імбир мелений - 1/3 чайних ложки
- Кунжут - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
1
Свинячі відбивні вимийте гарненько і витріть паперовими серветками.
2
У миску викладіть соєвий соус, додайте мед, подрібнений часник і цибулю, імбир, сіль і чорний мелений перець, змішайте все.
3
Помістіть відбивні в жаротривку форму в один шар і залийте приготовленим маринадом, залиште на 1 час.
4
Надішліть форму в розігрітий до 170 градусів духовку на 30 хвилин, можливо трохи більше, в залежності від товщини відбивних.
5
Кунжутне насіння обсмажте на розпеченій сковороді. Викладіть м'ясо на тарілку і подавайте з гарніром з відвареного рису і брокколі, прикрасьте кунжутом. Смачного!