Рецепт Свиняча відбивна в духовці фото

Свиняча відбивна в духовці
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
М'ясо, Свинина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Відбивні

Намагаюся урізноманітнити повсякденний раціон простими, але смачними стравами. Розповім вам про те, як приготувати свинячу відбивну в духовці, яку мариную в азіатському соусі: соєвий соус, кунжут, імбир.

Для відбивною краще вибрати м'яку частину свинячої тушки, наприклад, вирізку. Можете подавати відбивну з гарніром з каші, макаронів, картоплі або овочів (смажених, тушкованих, на пару). Можете залишити їх на 1 час, а якщо є час, то на цілу ніч.

  • Свиняча відбивна - 4 штуки
  • Мед - 3 Ст. Ложки
  • Соєвий соус - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 1 зубчик
  • Цибуля - 0, 5 штуки
  • Імбир мелений - 1/3 чайних ложки
  • Кунжут - 1 Ст. Ложка
  • Сіль, перець - За смаком
1
Свинячі відбивні вимийте гарненько і витріть паперовими серветками.
2
У миску викладіть соєвий соус, додайте мед, подрібнений часник і цибулю, імбир, сіль і чорний мелений перець, змішайте все.
3
Помістіть відбивні в жаротривку форму в один шар і залийте приготовленим маринадом, залиште на 1 час.
4
Надішліть форму в розігрітий до 170 градусів духовку на 30 хвилин, можливо трохи більше, в залежності від товщини відбивних.
5
Кунжутне насіння обсмажте на розпеченій сковороді. Викладіть м'ясо на тарілку і подавайте з гарніром з відвареного рису і брокколі, прикрасьте кунжутом. Смачного!

Схожі рецепти