Свиняча рулька
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви ще не визначилися з ідеальним рецептом, як приготувати свинячу рульку, то пропоную вам поглянути на цей варіант. Не складно, але дійсно результат виходить ідеальним!
Рулька хороша тим, що її можна подавати до столу і в гарячому вигляді, і в холодному, в якості основного блюда або закуски до пива, наприклад. Це досить універсальний рецепт, який можна завжди трохи трансформувати під власні смакові переваги. Це стосується в першу чергу спецій для варіння. Останній етап - запікання, додає м'ясу неймовірний смак і приголомшливу скоринки. Це точно потрібно спробувати!
- Свиняча рулька - 1 штука
- Цибулина - 2 штуки
- Морква і помідор - 2-4 штук
- Сіль і спеції - За смаком (лавровий лист, зелень, чилі, паприка)
- Пиво - 1.5-2 L
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 2-3 Ст. Ложок
- Голівка часнику - 1 штука

1. Ось така апетитна свиняча рулька. Вимийте її як слід під проточною водою.

2. Залийте водою і залиште на 6-7 годин.

3. Промийте рульку, обсушити трохи і викладіть в каструлю. Додайте сіль, спеції, цибуля, зелень.

4. Влийте пиво і додайте очищену моркву, помідори.

5. У пивному маринаді з овочами і спеціями нехай постоїть ніч.

6. Вранці поставте на вогонь і варіть пару годин.

7. Акуратно дістаньте рульку і трохи остудіть. Натріть гірчицею за смаком з усіх боків. Мед розведіть невеликою кількістю пива і перемішайте.

8. Очистіть часник, нашпигуйте рульку і відправте в розігріту духовку. Запікайте близько 1.5 годин при температурі 180 градусів. В процесі поливайте рульку медово-пивним соусом.

9. Ось така краса!
Смачного.
Смачного.