Свинина з цибулею-пореєм
(покроковий рецепт з фото)
Чудовий рецепт приготування свинини з цибулею-пореєм і артишоками. Таке блюдо стане прекрасним доповненням до будь-якого гарніру. М'ясо виходить дуже соковитим, ароматним і насиченим!
Як приготувати свинину з цибулею-пореєм в домашніх умовах? Все дуже просто! Вам знадобиться 500-600 г. Свинячої вирізки, цибуля-пористий, артишок, часник, біле вино і овочевий бульйон. Приготоване таким способом м'ясо виходить неймовірно ароматним і ніжним. Прекрасно поєднується з картопляним пюре і іншими гарнірами. Хай щастить!
- Свинина - 600 грам (вирізка)
- Лук-пориста - 1 пучок
- Артишок - 300 грам
- Петрушка - 1 За смаком
- Картопляний крохмаль - 0, 5 склянки
- Часник - 1 зубчик
- Вино біле - 250 мілілітрів
- Бульйон овочевий - 200 мілілітрів
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
- Сіль і перець - За смаком

Свинячу вирізку нарізаємо порційними шматочками і обвалюють у картопляному крохмалі.

На оливковій олії обсмажте подрібнений часник. Смажити потрібно 2-3 хвилини.

Поріжте невеликими кільцями цибулю-порей. Обсмажуйте його з часником 4-5 хвилин.

Додайте свинину.

Через кілька хвилин додаємо артишоки, roza_ker 5 хвилин. Вливаємо вино і бульйон, готуємо під кришкою 30 хвилин, періодично помішуючи. Сіль і перець додайте за смаком.

Присипте готову страву подрібненою петрушкою. Смачного!