Свинина з цибулею і помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Рекомендую дізнатися, як приготувати свинину з цибулею і помідорами, - відмінне рішення на святковий стіл до будь-якого гарніру. М'ясо виходить соковитим і ніжним завдяки овочам, так що випробуйте рецепт.
Сам по собі цей простий рецепт свинини з цибулею і помідорами мені подобається як раз своєю овочевий частиною, - по перше, вона трохи пом'якшує важке саме по собі блюдо, по-друге, додає м'ясу соковитості, і по-третє, і сама по собі може цілком подаватися як окрему страву - гарнір до тієї ж запеченої свинини. Приступимо?
1. Насамперед м'ясо, якщо необхідно, розморозимо, і наріжемо невеликими шматочками (чим менше шматочки, тим швидше приготуються).
2. Помідори миємо й нарізаємо тонкими кружечками. Цибуля подрібнюємо довільно.
3. Тепер на деко виливаємо рослинне масло, і ретельно розмазує по всій поверхні серветкою або спеціальною щіточкою.
4. Викладаємо на деко шматочки м'яса, солимо і перчимо, поверх м'яса - цибуля, а потім вже гуртки помідорів.
5. Змащуємо помідори майонезом, і прямо над цією конструкцією натираємо наш сир на крупній тертці.
6. Тепер відправляємо блюдо в духовку на 20 хвилин, після чого деко накриваємо фольгою, і запікаємо м'ясо ще 20-30 хвилин.
Готово! Мені особисто в цьому рецепті приготування свинини з цибулею і помідорами подобається ніжний смак овочів і соковите м'ясо, тому і спецій я ніяких не додаю, але звичайно ж, ви можете додати їх за своїм смаком на будь-якому етапі готування. Смачного!
- Свинина - 500 грам
- Помідори - 4 штуки
- Цибуля - 2 штуки
- Сир твердий - 100 грам
- Майонез - - За смаком
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
- Масло рослинне - 1 Ст. Ложка
1. Насамперед м'ясо, якщо необхідно, розморозимо, і наріжемо невеликими шматочками (чим менше шматочки, тим швидше приготуються).
2. Помідори миємо й нарізаємо тонкими кружечками. Цибуля подрібнюємо довільно.
3. Тепер на деко виливаємо рослинне масло, і ретельно розмазує по всій поверхні серветкою або спеціальною щіточкою.
4. Викладаємо на деко шматочки м'яса, солимо і перчимо, поверх м'яса - цибуля, а потім вже гуртки помідорів.
5. Змащуємо помідори майонезом, і прямо над цією конструкцією натираємо наш сир на крупній тертці.
6. Тепер відправляємо блюдо в духовку на 20 хвилин, після чого деко накриваємо фольгою, і запікаємо м'ясо ще 20-30 хвилин.
Готово! Мені особисто в цьому рецепті приготування свинини з цибулею і помідорами подобається ніжний смак овочів і соковите м'ясо, тому і спецій я ніяких не додаю, але звичайно ж, ви можете додати їх за своїм смаком на будь-якому етапі готування. Смачного!