Суп із сьомги з вершками
(покроковий рецепт з фото)
Сьомга - дуже ніжна і делікатна червона риба, у неї тонкий смак і приємна текстура. З неї готують багато різноманітних делікатесів. Пропоную дізнатися, як приготувати суп з сьомги з вершками.
Такий суп готується досить просто і швидко, але при цьому це блюдо можна сміливо віднести до розряду делікатесів. Поєднання сьомги і вершків - це класика кухні. Вони прекрасно доповнюють один одного. Традиційно такий суп подають з часниковими грінками або шматочком білого хліба. Суп можна подрібнити до стану пюре або залишити все шматочками.
- Сьомга - 0, 5 кілограма
- Картопля - 4 штуки
- Цибулина - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Томати - 3-4 штук
- Вершки - 0, 5 L
- Зелень - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
- Соняшникова олія - За смаком
- Вода - 1250 мілілітрів

1. Рибу миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Овощи чистим, картопля і цибуля нарізаємо кубиком, моркву натираємо на крупній тертці, томати обшпарюємо окропом, після чого знімаємо з них шкірку, а сам овоч нарізаємо кубиком.

2. У каструлю наливаємо соняшникову олію. Закидаємо спочатку цибулю, а потім морква, обсмажуємо до м'якості. Кидаємо порізані помідори, tusim 3-5 хвилин.

3. Наливаємо воду, доводимо все до кипіння, після чого відправляємо картопля, солимо і перчимо, варимо до готовності (хвилин 5-10).

4. Коли картопля готова, додаємо рибу і вливаємо вершки, варимо хвилин 5, але не більше. Прибираємо з вогню і додаємо дрібно посічену зелень. Готовий суп розливаємо по тарілках і подаємо з гілочкою зелені і житніми сухарями.