Сосиски у тісті «гусениці»
(покроковий рецепт з фото)
Як перетворити звичайну сосиску в смачний пиріжок? Дуже легко, треба приготувати сосиску в тісті. Щоб вона була не тільки смачна, але і красива, перетворимо її в "гусеницю" . Розповім як!
Сосиски в тісті чомусь завжди дітям подобаються більше, ніж звичайні сосиски, а якщо це буде не просто сосиска в тісті, а "гусениця", то відмов від такої випічки точно не буде. Як приготувати таку "гусеницю", дивіться в покроковому рецепті. Це легко, просто і швидко!
- Тісто - 250 грам (листкове, бездрожжевое)
- Сосиски - 4 штуки
- Яйце - 1 штука
Підготуйте інгредієнти.
Розділіть пластину готового листкового тіста на 4 частини.
Відокремте яєчний жовток від білка.
Розкачайте тісто до розміру сосиски, змастіть яєчним білком.
Щільно загорніть сосиску в тісто, зробіть вертикальні розрізи, але не до самого кінця тесту.
Розгорніть в різні боки розрізані частинки тесту з сосискою.
Викладіть готові "гусениці" на лист для випічки, змастіть яєчним жовтком. Випікайте в духовці, розігрітій до 180 градусів 15-20 хвилин, стежте за готовністю.
Подавайте сосиски "гусениці" гарячими. Вони вийшли смачні і красиві. Таку сосиску можна дати дитині в школу на перекус або запропонувати на сніданок. Дітлахи точно будуть в захваті!