Сирне печиво з безе
(покроковий рецепт з фото)
Хочу розповісти вам просто приголомшливий варіант, як приготувати сирне печиво з безе. Ніжне, хрустке, дуже солодке і неймовірно апетитне - ідеальний десерт до чаю для дітей і дорослих.
Перед вами класичний рецепт сирного печива з безе, але при бажанні ви можете доповнити його корицею, наприклад, а також сухофруктами або цукатами. Це прекрасний варіант домашньої випічки, від якої просто неможливо відірватися. Щоб печиво було більш сухим, наріжте його тоненько. Щоб отримати більш м'які печенюшки, нарізайте товстіший.
- Вершкове масло - 200 грам
- Цукор - 100 грам
- Яйце - 3-4 штук
- Сир - 300 грам
- Цукрова пудра - 150 грам
- Борошно - 400-450 грам
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Ванілін - 1 Чайна ложка

1. З процесом приготування все досить просто: в глибоку миску надішліть насамперед вершкове масло.

2. Додайте цукор.

3. Поки нічого збивати не треба, просто відправляємо всі необхідні інгредієнти в мисочку. Слідом піде сир і для аромату ванілін. До речі, в рецепт можна також додати цедру цитрусових, буде дуже ароматно.

4. Акуратно відокремте білки від жовтків і останні додайте в мисочку.

5. Тепер всипте близько половини борошна, розпушувач і дрібку солі. Можна починати замішувати однорідне тісто. У міру необхідності підсипати муку.

6. Ретельно розминайте тісто руками, щоб воно було м'яким. Після загорніть в плівку і приберіть в холодильник "відпочити" на півгодинки.

7. Щоб приготувати безе, з'єднайте білки з невеликою кількістю цукрової пудри і почніть збивати на середній швидкості.

8. Поступово додавайте пудру, поки не утворюються щільні піки. Також в цей простий рецепт сирного печива з безе можна додати ложку соку лимона.

9. Тісто дістаньте з холодильника і розділіть на 2-3 частини. Розігрійте духовку до 180 градусів. Розкачайте досить тонко.

10. Змастіть поверхню рівним шаром безе, трохи відступаючи від краю.

11. І акуратно згорніть щільним рулетом.

12. Гострим ножем наріжте і викладіть на деко, змащений маслом або застелений пергаментом. Запікається сирне печиво з безе 25-30 хвилин.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!