Салат з вареної печінкою і солоними огірками
(покроковий рецепт з фото)
Салат з вареної печінкою і солоними огірками - недорогий, легкий в приготуванні і, звичайно ж, дуже смачний салат!
Салат з вареної печінкою і солоними огірками виходить дуже смачним і ситним салатом, який не вимагає багато зусиль і часу. Найтриваліший процес - це варіння печінки і її охолодження. Щоб салат вийшов смачним, намагайтеся огірочки нарізати якомога дрібніше, а морква і цибуля обсмажити до м'якого стану.
- Печінка - 300 грам
- Солоний огірок - 2-3 штук
- Морква - 1 штука
- Майонез - - За смаком
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
Печінка варимо близько 40 хвилин.
Відварену печінку повністю охолоджуємо, натираємо на середній тертці і кладемо в салатницю.
Потім в салатницю додаємо нарізані дрібними кубиками малосольні або солоні огірки.
Далі дрібно нарізаємо цибулю і натираємо на середній тертці моркву.
Обсмажуємо на сковорідці до м'якості овочів.
Додаємо обсмажені овочі в салатницю, перемішуємо, потім кладемо пару ложок майонезу, все гарненько змішуємо і наш салат готовий.