Салат з горбушей
(покроковий рецепт з фото)
Якщо не знаєте, як приготувати салат з горбушей на святковий стіл або просто на вечерю, зверніть увагу на цей рецепт. Горбуша для цього чудового салату використовується консервована.
Горбуша відома своїми корисними властивостями, а салати, приготовані на основі цієї риби, завжди чудові. Для цього салату заздалегідь потрібно відварити рис до готовності, після чого підготуйте інші інгредієнти і змішайте салат з майонезом. Подається салат з горбушей по-різному: шарами, в креманках або салатниці (в залежності від мети його приготування). Навіть на святковий стіл можна приготувати такий салат з горбушей.
- Горбуша консервировання - 1 штук
- Яйце - 2 штуки
- Мал - 0, 5 склянки
- Цибуля - 1 штук
- Сир - 100 грам
- Майонез - За смаком

1. Заздалегідь відварюємо яйця, охолоджуємо їх і нарізаємо дрібними кубиками.

2. Дістаньте горбушу з банки, подрібніть її виделкою, видаливши всі зайві кісточки.

3. Наріжте дрібними кубиками цибулю. Найкраще для цього салату підійде червона цибуля, він солодший. Його ще називають "салатним" .

4. Натираємо на тертці сир. Заздалегідь нам потрібно відварити рис до готовності. Завдяки рису салат вийде не тільки більш ситним, але і не таким жирним.

5. Змішуємо всі інгредієнти і заправляємо їх майонезом. Якщо є час, дайте постояти салату в холодильнику хоча б годину.

6. Перекладаємо в салатницю і подаємо до столу.