Салат із зеленою квасолею і мигдалем
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування салату із зеленою квасолею і мигдалем, приправленого часниковим соусом і прикрашеного кінзою.
Злегка підсмажити мигдаль в маленькій каструлі близько 3 хвилин. Додати 1 столову ложку соєвого соусу і розмішувати протягом 30 секунд. Викласти в тарілку і охолодити. Потовкти мигдаль. Приготувати велику миску з крижаною водою.
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити квасолю а, від 8 до 10 хвилин. Після приготування викласти квасолю в миску з крижаною водою. Злити воду.
У великій мисці змішати кунжутне масло, оцет, часник, імбир і залишилася 1 столову ложку соєвого соусу. Додати зелену квасолю і перемішати.
Подавати салат відразу ж з смаженим мигдалем і свіжої кінзою, якщо це необхідно.
- Соєвого соусу - 2 Ст. Ложки
- Зеленої квасолі - 600 грам
- Кунжутного масла - 2 Ст. Ложки
- Рисового оцту - 3 Ст. Ложки
- Зубчики часнику - 2 штуки
- Свіжого імбиру, очищеного і дрібно нарізаного - 2 чайних ложки
Злегка підсмажити мигдаль в маленькій каструлі близько 3 хвилин. Додати 1 столову ложку соєвого соусу і розмішувати протягом 30 секунд. Викласти в тарілку і охолодити. Потовкти мигдаль. Приготувати велику миску з крижаною водою.
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити квасолю а, від 8 до 10 хвилин. Після приготування викласти квасолю в миску з крижаною водою. Злити воду.
У великій мисці змішати кунжутне масло, оцет, часник, імбир і залишилася 1 столову ложку соєвого соусу. Додати зелену квасолю і перемішати.
Подавати салат відразу ж з смаженим мигдалем і свіжої кінзою, якщо це необхідно.
У великій каструлі з киплячою підсоленою водою варити квасолю а, від 8 до 10 хвилин. Після приготування викласти квасолю в миску з крижаною водою. Злити воду.
У великій мисці змішати кунжутне масло, оцет, часник, імбир і залишилася 1 столову ложку соєвого соусу. Додати зелену квасолю і перемішати.
Подавати салат відразу ж з смаженим мигдалем і свіжої кінзою, якщо це необхідно.