Рулет з лаваша з тріскою
(покроковий рецепт з фото)
Давайте приготуємо з вами закуски у вигляді рулету з лаваша з тріскою. В якості начинки для рулету ми візьмемо овочі, зелень і печінка тріски. Тріска - дуже корисна риба, а її печінку - тим більше.
При приготуванні цієї страви можна використовувати консервоване м'ясо тріски або інший вид риби. Відмінно підійде салатний тунець. Він уже подрібнений в банку. Вам потрібно буде тільки злити зайве масло. В іншому ж рецепт, як приготувати рулет з лаваша з тріскою, дуже простий. Дивіться самі!
- Лаваш тонкий - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Помідори - 2 штуки
- Салатні листя - 20 штук
- Спеції - За смаком
- Печінка тріски в банках - 1 штука

Для приготування рулету з лаваша з тріскою ми візьмемо лист лаваша. Розстелимо його на стільниці. Верхній край лаваша змазати майонезом.

Тепер викладемо начинку для рулету. Подрібніть промиті листя салату. Порвіть їх руками. Викладіть їх на лаваш рядком. Свіжий помідор потрібно нарізати невеликими шматочками і викласти наступним рядом. Вийміть з банки печінка тріски. Зайве масло краще злити. Печінка нарізаємо на невеликі шматочки або розминаємо виделкою.

Поверніть лаваш в рулет, уклавши начинку щільно всередині лаваша. Ножем наріжте лаваш злегка навскоси. Викладіть шматочки рулету один на інший (з невеликим нахлестом).

Подайте рулет з лаваша з тріскою до столу. Смачного!