Рибний суп з путасу
(покроковий рецепт з фото)
Якщо на обід хочеться приготувати що-небудь смачненьке, пропоную звернути увагу на цей дивно простий рецепт рибного супу з путасу. Легкий, апетитний він обов'язково припаде до смаку.
Путасу не найбільш часта гостя, та й не всім вона до смаку через кістляві. Якщо під рукою виявилася така рибка, приготуйте рибний суп з путасу в домашніх умовах. Такий супчик чудово підійде для тих, хто стежить за фігурою і вважає за краще дієтичні страви.
- Картопля - 3-4 штук
- Цибулина - 1-2 штук
- Putassu - 350 грам
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Лавровий лист - За смаком
- Свіжа зелень - За смаком
- Вершкове масло - За смаком

1. Ось такий простий набір інгредієнтів, який необхідний. При бажанні доповнити рецепт приготування рибного супу з путасу можна також традиційної морквою або солодким перцем, наприклад.

2. У невелику каструлю налити воду і довести до кипіння. Тим часом очистити картоплю і нарізати невеликими кубиками. Викласти в киплячу воду. Трохи підсолити за смаком і на середньому вогні варити близько 5 хвилин.

3. За цей час можна очистити цибулину і подрібнити. Надіслати в каструлю слідом за картоплею.

4. Рибу вимити, обсушити і нарізати невеликими шматочками. Видалити всі кістки буде досить складно, так що можна опустити це процес. Надіслати в каструлю, додавши сіль, перець, лавровий лист.

5. Варити рибний суп з путасу в домашніх умовах близько 20-25 хвилин. Перед подачею викласти в тарілку при бажанні невеликий шматочок вершкового масла. Подрібнити свіжу зелень і присипати зверху.