Риба, запечена з крабовими паличками
(покроковий рецепт з фото)
Дуже просте і в той же час вишукану страву, яке готується неймовірно швидко. Поєднання риби, паличок, помідорів і сиру - чудове! особливо актуально, якщо чекаєте несподіваних гостей на вечерю.
Приготуємо рибу, запечену з крабовими паличками, в домашніх умовах. Рибу нарізаємо порційними шматочками і обсмажуємо на маслі. Помідори і крабові палички нарізаємо довільно і змішуємо з майонезом і часником. На дно форми для запікання кладемо рибу, зверху викладаємо палички з овочами і майонезом. Випікаємо блюдо в духовці до готовності. Хай щастить!
- Гарячкові файл - 600 грам
- Помідори - 2 штуки
- Крабові палички - 300 грам
- Майонез - 4 Ст. Ложки
- Часник - 1 зубчик
- Сир твердий - 150 грам
Рибу нарізаємо порційними шматочками і обсмажуємо на рослинному маслі і перекладаємо в форму для запікання. Довільно нарізаємо помідори і крабові палички, змішуємо їх з подрібненим часником і майонезом.
Вийшла сумішшю покриваємо рибу, а зверху присипаємо тертим сиром. Запікаємо страву в духовці до рум'яної скоринки.
Смачного!