Пісочне медове печиво
(покроковий рецепт з фото)
Сьогодні я розповім, як приготувати пісочне медове печиво. Нічого складного в цьому немає. Уважно вивчіть рецепт з фотографіями, і ви дізнаєтеся всі нюанси приготування. Читаємо і приступаємо!
Для приготування страви беремо все найпростіші інгредієнти, які часто є в холодильнику у будь-якої господині, а якщо таких все ж не виявилося, то їх легко купити в найближчому магазині. Для нарізки тіста можна використовувати спеціальні форми, але можна зробити її і довільно, особливої різниці тут немає.
- Олія - 70 грам
- Мед - 1, 5 Ст. Ложки
- Цукрова пудра - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Борошно - 200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Розпушувач - 1 Ст. Ложка

1. Масло заздалегідь кладемо в морозильну камеру, щоб воно подмёрзло. Потім дістаємо його і натираємо на дрібній тертці в миску. Додаємо яйце, сіль і мед.

2. Всипаємо також цукрову пудру і розпушувач, просіюємо борошно.

3. Замішуємо тісто, загортаємо його в плівку і залишаємо відпочивати на 30-40 хвилин.

4. Тісто розділяємо на шматочки і розгортаємо товщиною до 1 см, формочками вирізаємо фігурки, складаємо їх на деко, застелений папером для випічки.

5. Випікаємо печиво в розігрітій до 180 градусів духовці 15-25 хвилин. Після чого дістаємо деко і перекладаємо печиво в тарілку. Смачного!