Пиріжки з зеленою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Досить простий рецепт пиріжків з зеленою цибулею може стати відмінною ідеєю для закуски на природі або доповненню до основної страви. Це ситно, нескладно і досить економно.
Доповнити пиріжки з зеленою цибулею в домашніх умовах можна не тільки традиційним рисом і яйцем, але і іншою зеленню за смаком, а також печінкою, фаршем або капустою, наприклад. Тісто виходить дуже м'яким, повітряним і пиріжки залишаються смачними навіть на другий день після приготування.
- Мал - 0.5 склянки
- Яйце - 5-6 штук
- Зелена цибуля - 1 пучок
- Маргарин - 100 грам
- Дріжджі - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Борошно - 800-850 грам
- Вода - 1.5 склянки

1. Воду потрібно підігріти до кімнатної температури, розчинити в ній цукор і дріжджі. Через 5-7 хвилин додати розтоплений маргарин або вершкове масло, поступово всипати просіяне борошно. Замісити тісто і залишити в теплому місці, щоб воно підходило.

2. Зелену цибулю вимити, добре обсушити і нарізати дрібно. Також в рецепт приготування пиріжків з зеленою цибулею можна також додати трохи кропу, петрушки або базиліка для додаткового аромату.

3. Для начинки також необхідно відварити круто яйця, а потім нарізати дрібними кубиками. Також знадобиться зварений до напівготовності рис. Всі інгредієнти начинки з'єднати і як слід перемішати. Підсолити при бажанні і поперчити трохи.

4. Відщипнувши невеликий шматочок, розкачати тісто невеликим кружечком. Викласти в середину трохи начинки і щільно защипи краю.

5. На сковороду налити трохи рослинного масла і як слід розігріти. Викласти пиріжки і смажити з двох боків до рум'яної скоринки. Коли пиріжки з зеленою цибулею в домашніх умовах готові їх можна викласти на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла, а потім можна подавати до столу.