Пиріг з лаваша в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете приготувати щось смачненьке? Тоді пропоную спробувати дивовижний м'ясний пиріг з лаваша в мультиварці. Хрустка скоринка і соковита начинка - це дійсно гарне поєднання.
Це досить простий у приготуванні пиріг з лаваша в мультиварці, який можна подати до столу в якості основного блюда або гарячої закуски. М'ясо можна використовувати абсолютно будь-який, не обов'язково брати курку, як в даному варіанті. Овочеву начинку також можна змінювати, в залежності від ваших смакових пристрастей.
- М'ясо - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Цибулина - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Лаваш - 3 штуки
- Кефір - 300 мілілітрів
- Зелень - 10 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка

1. Фарш для пирога краще приготувати самостійно. Для цього потрібно вимити, просушити м'ясо і пропустити його через м'ясорубку.

2. Цибулину і моркву очистити і подрібнити. На сковороду налити трохи олії і відправити туди овочі. Обсмажити злегка і додати фарш. Посолити і поперчити за смаком. Ретельно перемішувати, щоб не утворилися грудочки. Коли фарш буде готовий, викласти його в глибоку миску. Свіжу зелень вимити, просушити і дрібно нарізати. Сир натерти на середній терці.

3. Зробив, як зробити пиріг з лаваша в мультиварці більш пікантним? Можна додати ароматні спеції і часник до смаку. Все ретельно перемішати. Чашу мультиварки добре змастити маслом. Застелити лавашем і викласти половину м'ясної начинки.

4. Яйце збити з дрібкою солі. Влити кефір і перемішати. Один лаваш порвати руками на невеликі шматочки і відправити в кефір.

5. Трохи розмочені шматочки викласти рівним шаром на м'ясо.

6. Тепер можна викласти другу половину фаршу.

7. Третім шматочком лаваша накрити зверху і акуратно загорнути краї. Вилити в чашу кефір. При бажанні пиріг з лаваша в мультиварці в домашніх умовах можна зробити з натуральним йогуртом або молоком.

8. Включити режим Випічка на 55-65 хвилин.

9. Ось і весь рецепт приготування пирога з лаваша в мультиварці. Після завершення програми її потрібно добре остудити, а потім розрізати на порційні шматочки і подавати до столу.