Пельмені тушковані з морквою і цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Швидкий і смачну вечерю без клопоту - це пельмені тушковані з морквою і цибулею. Блюдо готується швидко і просто. Беріть на замітку рецепт!
Пельмені тушковані з морквою і цибулею - це універсальне блюдо для зайнятих господинь. Якщо ви не встигаєте приготувати вечерю, то заморожені пельмені завжди прийдуть на допомогу. Для рецепта можете використовувати як домашні пельмені з морозилки, так і магазинні високої якості.
- Пельмені - 300 грам (заморожені)
- Морква - 70 грам
- Цибуля ріпчаста - 70 грам
- Крем - 100 грам
- Масло рослинне - 40 грам
- Вода - 300 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком

Підготуйте інгредієнти.

Наріжте кубиками очищений ріпчасту цибулю.

Натріть на тертці очищену солодку морквину.

Розігрійте масло на сковороді, всипте цибулю і моркву.

Пасеруйте овочі на невеликому вогні 2-3 хвилини до м'якості, помішуючи.

Всипте пельмені і перемішайте.

Додайте сметану змішану з водою, посоліть і поперчіть за смаком.

Гасіть пельмені під кришкою на повільному вогні 15 хвилин, поки соус майже повністю не вбереться в пельмені.

Готові тушковані пельмені подавайте до столу. Смачного!