Найсмачніший морквяний торт
(покроковий рецепт з фото)
Неймовірно смачний і корисний морквяний торт викличе бурю захоплення у ваших рідних, якщо ви подасте його до чаю або до кави. Прикрасьте десерт по-своєму смаку і охолодіть, щоб він як слід просочився.
Морквяний торт - ідеальний десерт для дня народження. Він смачний, красивий і ароматний. У літню пору його можна прикрасити ягодами малини, лаймом, лимоном і т.Д., а в зиязикай час - замороженими ягодами або апельсинами, kumkvat, манго.
- Морква - 1 штука (велика - для двох бісквітів)
- Яйця курячі - 8 штук (по 4 штуки на 1 бісквіт)
- Борошно пшеничне - 300 грам (по 150 грам на кожен бісквіт)
- Цукор - 3 склянки(2 - для бісквітів, 1 - для крему)
- Сіль - 2 щіпки
- Масло рослинне - 100 мілілітрів
- Розпушувач для тіста - 1 Чайна ложка (по 0, 5 ç.l. В кожен бісквіт)
- Ванільний ароматизатор - 1 Чайна ложка
- Загущувач для вершків - 2 штуки(2 пакетика в крем)
- Просочення для бісквіта - 150 мілілітрів (будь-яка)
- Крем - 400 мілілітрів (будь-якої жирності)

Підготуйте зазначені інгредієнти.

Спочатку сформуйте бісквітне тісто для одного бісквіта. Вбийте в чашу кухонного комбайна 4 курячих яйця, всипте 1 стакан цукрового піску і щіпку солі.

Збийте все в пишну піну приблизно 4-5 хвилин, але не більше, щоб не перебити білки.

Всипте в яєчну масу просіяне борошно в обсязі 150 грам разом з розпушувачем. Акуратно розмішайте віночком або силіконової лопаткою, але не збивайте.

Очистіть моркву від шкірки, промийте і натріть половину овоча в ємність, влийте половину рослинного масла і акуратно все перемішайте. На цьому ж етапі включіть її на 180 градусів.

Змастіть форму маслом і перелийте в неї бісквітну масу. Помістіть форму в духовку і випікайте приблизно 35-40 хвилин до сухої шпажки.

Готовий морквяний бісквіт остудіть, подровняйте, зрізавши кришечку. Таким же чином спечіть ще один бісквіт і остудіть його. Обов'язково просочіть бісквіти будь-яким сиропом, розведеним у воді варенням і т.Д., щоб вони не були сухуваті на смак.

У чаші комбайна збийте охолоджену сметану будь жирності з загустителем, 1 склянкою цукру і ванільним ароматизатором. Крем повинен вийти густим.

Бісквіти розріжте горизонтально навпіл на два коржі. На один корж викладіть частина сметанним кремом, рівномірно розподіліть.

Потім другий корж, сметанний крем, третій корж. Повапните весь зібраний торт сметанним кремом і помістіть в холодильник на 2-3 години для просочення, а краще - на ніч. Якщо ви не додавали в коржі просочення, то бісквіт "витягне" воду з крему і він зверху потріскається - пам'ятайте це!

Потім прикрасьте торт на свій смак і запрошуйте рідних на чаювання.

Наріжте десерт на порційні шматочки. Розріз торта просто шикарний!