Мафіни з начинкою
(покроковий рецепт з фото)
Любіть оригінальні сніданки? Тоді беріть на замітку цей класний варіант, як приготувати маффіни з начинкою. Це ситно, швидко, смачно і завжди різноманітно. Чудовий рецепт для кожного!
Ці закусочні маффіни можна подати насправді не тільки на сніданок. Вони чудово підходять для перекусу, пікніка або ситного полудня, наприклад. У начинку можна використовувати практично всі - овочі, ковбаски або відварну курку, маслини або оливки, кукурудзу і т. d. Спробуйте, це дуже смачно!
- Борошно - 2 склянки
- Молоко - 1 Склянка (приблизно)
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Начинка - За смаком

1. У глибокій мисці збийте яйця. Окремо просійте борошно з розпушувачем і сіллю. Духовку дозволите, нехай розігрівається до 180 градусів.

2. Підготуйте інгредієнти для начинки. В даному випадку це тертий сир, маслини і копчений бекон.

3. Викладіть начинку в яйця і перемішайте.

4. З'єднайте з борошном і перемішайте.

5. Потроху вливайте молоко, ретельно перемішуючи.

6. Розтопити вершкове масло і змастіть їм форми для маффінів. Розкладіть тісто і відправте в духовку.

7. Запікайте близько півгодини до готовності.