Лечо-труби
(покроковий рецепт з фото)
Лечон-кава - традиційне блюдо філіппінської кухні. Це хрустка смажена свинина (обов'язково зі шкіркою)! Виходить обалденно смачно і хрустяще. Спробуйте приготувати свинину за цим рецептом.
Лечон-кава родом з Філіппін! Це свинина в її кращому вигляді - з хрусткою шкіркою, з найніжнішим тане жирком і соковитим м'ясом всередині. Цікаво, що на Філіппінах готують таким чином величезні шматки свинини і навіть цілих невеликих поросят! Виходить дуже ситно, смачно і незвично! Дивіться і запам'ятовуйте, як приготувати лечон-кава.
- Свинина з шкірою - 1 кілограм
- Часник - 6 зубчиків
- Лист лавровий - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Олія соняшникова - 300 мілілітрів

Свинину залийте водою, додайте часник, лавровий лист, посоліть і варіть на невеликому вогні близько години.

Добре обсушити м'ясо. В ідеалі його потрібно покласти на решітку і прибрати на ніч у холодильник. Наріжте на невеликі шматочки.

Обсмажте в киплячій олії до золотистої скоринки. Обережно, масло може бризкатися!

Подайте до столу!