Лаваш з паштетом
(покроковий рецепт з фото)
Ви напевно вже здогадалися, як приготувати лаваш з паштетом? А ось і ні, не все так просто і очевидно! Фішкою даної закуски є багатошаровість, за рахунок чого рулет виходить дуже насиченим.
У цьому рецепті я використовую паштет. Вибирайте будь-який, який вам більше подобається: гусячий, свинячий або з грибами. Головне - дотримуватися багатошаровість, щоб ваш рулет вийшов пружним і насиченим. З'їдаєш кілька шматочків - і вже ситий
- Лаваш - 3 штуки
- Паштет - 200 грам
- Яйця - 4 штуки
- Сир твердий - 200 грам
- Крем - 200 грам

Яйця відварити круто, остудити і натерти на тертці.

На великій тертці трьом сир.

Розкладіть перший лаваш на столі, рівномірно нанесіть на нього шар паштету.

Зверху викладіть другий лаваш, змастіть його сметаною.

Присипте зверху тертим сиром.

Далі кладемо ще один лаваш, змащуємо його сметаною. Викладаємо терті яйця.

Звертаємо лаваші щільним рулетом. Обертаємо рулет плівкою і кладемо його в холодильник для просочення на 2 годину. Після чого нарізаємо порційними шматочками. Смачного!