Курячі шматочки в яйці
(покроковий рецепт з фото)
Курочка в ароматної хрусткій скоринці сподобається всім членам сім'ї: як маленьким, так і дорослим. Готувати цю страву дуже просто, і воно не забирає багато часу.
Куряче м'ясо в хрусткому клярі з яйця готується дуже просто і швидко. Складіть в пакет шматочки м'яса, борошно, сіль і перець, добре струсіть. Потім запаніровані таким чином шматочки курятини занурте в яйце і відправте на сковорідку. Обсмажте до рум'яної скоринки з усіх боків. На стіл подайте в гарячому вигляді з гарніром і соусом на ваш смак. Смачного!
- Борошно - 200 грам
- Куряча грудка - 4 штуки
- Яйця - 2 штуки
- Сіль, перець - За смаком
- Рослинна олія - За смаком

Поріжте м'ясо шматочками, покласти в пакет. Додайте суміш борошна, солі і перцю, добре струсіть.

Збийте яйця з дрібкою солі, потім викладіть в цю суміш м'ясо.

Розігрійте на сковороді олію, і викладіть на неї порцію м'яса.

Обсмажте до рум'яної скоринки з усіх боків. На стіл подавайте в гарячому вигляді з гарніром і соусом на ваш смак.