Куряча печінка в «вузлику»
(покроковий рецепт з фото)
У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати курячу печінку в "вузлику", черговий оригінальний спосіб приготування і одночасно подачі курячої печінки. Виходить вона ніжна, соковита і ароматна.
Печінка, приготована таким чином, виходить соковитою і ароматною завдяки цибулі і власним соку, в якому вона запікається в "вузликах" . Обов'язково використовуйте крихту з черствого батона або хліба, вона робить страву більш ситним і служить паніруванням для курячої печінки. За бажанням можете додати інші трави і спеції, наприклад, італійські трави або орегано.
- Печінка куряча - 400 грам
- Čerstvyj кийок - 80 грам
- Цибуля ріпчаста - 60 грам
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Чебрець сушений - 1/2 чайних ложки
- Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
- Сіль - 2/3 чайних ложки
- Чорний мелений перець - За смаком

1. У черствого батона відріжте кірку і подрібніть м'якоть у велику крихту. Цибулину наріжте тонкими брусочками. Додайте сіль, мелений мускатний горіх і чебрець.

2. Поперчіть і заправте оливковою олією. На квадратний аркуш паперу для випічки викладіть столову ложку суміші з лука, потім
- промиту і обсушену курячу печінку, після чого - знову ложку суміші з лука.
- промиту і обсушену курячу печінку, після чого - знову ложку суміші з лука.

3. Потім акуратно згорніть папір в вузлик, зав'яжіть край міцною ниткою і викладіть на деко. Надішліть печінку в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Смачного!