Рецепт Куряча печінка в «вузлику» фото

Куряча печінка в «вузлику»
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Овочі, Птах, Курка, Цибуля, Куряча печінка
Для діабетиків
На обід, На вечерю, На святковий стіл, День народження
Гарячі страви

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати курячу печінку в "вузлику", черговий оригінальний спосіб приготування і одночасно подачі курячої печінки. Виходить вона ніжна, соковита і ароматна.

Печінка, приготована таким чином, виходить соковитою і ароматною завдяки цибулі і власним соку, в якому вона запікається в "вузликах" . Обов'язково використовуйте крихту з черствого батона або хліба, вона робить страву більш ситним і служить паніруванням для курячої печінки. За бажанням можете додати інші трави і спеції, наприклад, італійські трави або орегано.

  • Печінка куряча - 400 грам
  • Čerstvyj кийок - 80 грам
  • Цибуля ріпчаста - 60 грам
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Чебрець сушений - 1/2 чайних ложки
  • Мускатний горіх - 1/2 чайних ложки
  • Сіль - 2/3 чайних ложки
  • Чорний мелений перець - За смаком
куряча печінка в
1. У черствого батона відріжте кірку і подрібніть м'якоть у велику крихту. Цибулину наріжте тонкими брусочками. Додайте сіль, мелений мускатний горіх і чебрець.
куряча печінка в
2. Поперчіть і заправте оливковою олією. На квадратний аркуш паперу для випічки викладіть столову ложку суміші з лука, потім
- промиту і обсушену курячу печінку, після чого - знову ложку суміші з лука.
куряча печінка в
3. Потім акуратно згорніть папір в вузлик, зав'яжіть край міцною ниткою і викладіть на деко. Надішліть печінку в розігріту до 180 градусів духовку на 30 хвилин. Смачного!

Схожі рецепти