Курка з морквою в духовці
(покроковий рецепт з фото)
Мені дуже подобається це просте в приготуванні блюдо. М'ясо вийшло ніжним.
Ця страва готується дуже просто. Візьміть будь-які шматочки курки, викладіть їх в змащений маслом деко. Зверху - нарізана кільцями моркву і спеції, і - вдуховке (під фольгою! ). Коли м'ясо злізе з кісточки - курочка готова.
- Морква молода - 1 штука
- Курячі стегна або курка шматочками - 1 кілограм
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Спеції до курки - За смаком

Курку вимити, обсушити. Форму для запікання змастити маслом. Укласти в неї курячі шматочки.

Морква нарізати тонкими півкільцями або кільцями.

Курку прямо в формі поперчити, посолити, присмачити спеціями. Морква, нарізану невеликими тонкими шматочками, додати до курки.

Розігрійте духовку до 220 градусів. Запікайте курку в духовці 45 хвилин, накривши форму з куркою фольгою. Так курка добре проготовітся, морквина протушкувати. Готову курку подайте до столу з будь-яким гарніром.