Курка по-Адигейський
(покроковий рецепт з фото)
Соковита і ароматна курочка, яка нікого не залишить байдужим. Як тільки ви приступите до приготування, на кухні пошириться приголомшливий аромат, який збере всіх ваших рідних і близьких.
Сьогодні я пропоную на ваш розгляд відмінний рецепт приготування курки по-Адигейський з по-справжньому незвичайним смаком. Навіть і не знаю, як його описати, чимось така курка нагадує шашличок, напевно, тому що ми будемо маринувати її з додаванням оцту. Але в цілому виходить просто приголомшливо, адже тут все інгредієнти так здорово поєднуються один з одним, що краще і не придумати. Тому якщо ви хочете приготувати на вечерю щось по-справжньому смачненьке, то зробіть таку курочку, а я з задоволенням поділюся з вами цим простим рецептом курки по-Адигейський. Сподіваюся, що він вам сподобається так само, як і мені і всім моїм домашнім.
- Курка - 1 штука (середніх розмірів)
- Паста томатна - 1 Ст. Ложка
- Часник - 4 зубчики
- Масло рослинне - За смаком
- Червоний перець мелений - За смаком
- Кінза мелена - За смаком
- Оцет - За смаком
- Сіль - За смаком


