Курка під овочами в духовці
(покроковий рецепт з фото)
М'ясо курки часто виходить сухуватим. Але не в цій страві: завдяки овочам курятина стане дуже ніжною і соковитою.
Ніжна і соковита курочка з овочами. Готуйте так: відбийте куряче філе, натріть його спеціями, потім складіть у форму для запікання. Зверху викладіть порізані овочі. По краю влийте трохи води, зверху посипте тертим сиром. Запікайте в духовці протягом 40 хвилин, потім подавайте на стіл. Смачного!
- Куряче філе - 500 грам
- Сир - 150 грам
- Солодкий перець - 50 грам
- Цибуля - 50 грам
- Морква - 50 грам
- Кабачок - 100 грам
- Помідори черрі - 100 грам
- Стручкова квасоля - 80 грам
- Часник - 2 зубчики
- Сіль, перець - За смаком

Куряче філе вимийте, розріжте кожну частину навпіл, застуда. Потім натріть сіллю, перцем і пропущеним через прес часником. Складіть шматки курки на дно форми для запікання.

Поріжте цибулю, перець, кабачок і помідори, потріть моркву. Всі овочі змішайте, приправити сіллю, додайте стручкову квасолю.

І викладіть у форму поверх м'яса.

По краю влийте трохи води, зверху посипте тертим сиром. Надішліть блюдо в розігріту до 200 градусів духовку на 40 хвилин.