Кабачки з тушонкою
(покроковий рецепт з фото)
Рецепт приготування гарної закуски, яку ви з легкістю зможете взяти з собою в будь-який похід. Ситні і смачні кабачки з тушонкою, нікого не залишать байдужим!
Дуже класно приготувати в домашніх умовах блюдо, яке можна взяти з собою, наприклад в похід або на посиденьки на природі. Компоненти в цьому рецепті підібрані дуже гармонійно, тушонка прекрасно поєднується з кабачком. Давайте разом приготуємо кабачки з тушонкою!
- Кабачок - 1 штука
- Мал - 100 грам (зварений)
- Консервований govyajya - 350 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Горошок зелений - 200 грам
- Сир - 100 грам (твердий)
- Вершкове масло - 50 грам
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - 1 щіпка

Розрізаємо кабачок уздовж. Видаляємо ложкою серцевину.

Серцевину кабачка обсмажуємо з цибулею на сковороді.

Висипаємо зварений рис в сковороду. Додаємо води, вершкового масла, солимо. Тушкуємо до готовності.

Випаровуємо рідина з рису. Тепер потрібно додасть дрібно нарізаний часник.

Наступний крок: кладемо на сковороду тушонку і горошок. Ретельно перемішуємо.

Розкладіть кабачки на столі. Ложкою закладаємо в них начинку з пательні. Присипаємо тертим сиром. Замотуємо все це справа фольгою і ставимо в духовку на 15 хвилин. Температуру виставляємо 220 градусів.

Готово!