Гречаний омлет
(покроковий рецепт з фото)
Такий омлет підійде не тільки для сніданку, але буде доречний в лбюое час дня. До того ж, омлет запікається в духовці, - що робить його набагато більш корисним і менш трудомістким.
Ви можете додавати в такий омлет будь-які овочі на свій смак, а також за бажанням, шматочки м'яса, курки або шинки.
- Гречка варена - 100 грам
- Куряче яйце - 4 штуки
- Горошок зелений - 200 грам
- Вершки - 5 Ст. Ложок
- Маслини - 15 штук
- Сухарі паніровочні - 2 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Вершкове масло - 30 грам

1. Збийте яйця і вершки, додайте гречку.

2. З горошку злийте воду і додайте в яєчну суміш.

3. Маслини розрізати навпіл і додайте в яєчну суміш. Додати сіль, поперчіть.

4. Форму змастіть маслом, посипте сухарями і вилийте яєчну суміш.

5. Запікайте в духовці при 200 градусах близько 15 хвилин. Орієнтуйтеся на розмір вашої форми. Смачного!