Пряна свиняча відбивна

Рецепт Пряна свиняча відбивна фото

Якщо ми говоримо про їжу, що вона пряна, то в роті відразу виникає маса смаків. Вони всі грають і створюють якийсь новий букет. Він завжди неоднозначний. У цій страві ви відчуєте такі ж відчуття. Ознайомтеся з тим, як приготувати пряну свинячу відбивну з картоплею і соусом. З одного боку ми бачимо знайоме блюдо з гарніром, а з іншого смак нас зди...

Читати далі

Соковита свиняча відбивна

Рецепт Соковита свиняча відбивна фото

Свинина - м'ясо універсальне! Його можна маринувати, смажити, запікати, варити. Сьогодні пропоную приготувати соковиті відбивні Пропоную приготувати саме соковите і ароматне м'ясо. Такі відбивні можете посмажити на сковороді, в духовці або на грилі. Маринують м'ясо, як зазначено в рецепті нижче - сіллю і перцем або додайте будь-які інші спеції на...

Читати далі

Свиняча відбивна на грилі

Рецепт Свиняча відбивна на грилі фото

І щоб я робила без домашнього гриля! Так багато простих страв в ньому можна зробити по-особливому. Рум'яна кірочка, хрустка текстура і неповторний аромат. Цей рецепт тому доказ! Якщо Ви любитель соковитого і смачного м'яса, то рецепт точно для Вас! Відбивна виходить соковитою і пряної, за рахунок гірчиці. До основної страви відразу ж зробимо легк...

Читати далі

Свиняча відбивна з грибами в соусі

Рецепт Свиняча відбивна з грибами в соусі фото

Соковита і ситна свиняча відбивна - це смачно. Страву можна їсти відразу ж після приготування. Підкажу рецепт, як приготувати свинячу відбивну з грибами в соусі. Відмінне і недороге блюдо. Спершу варто обсмажити свинину до золотистої скоринки, потім на основі жиру зробіть соус з додаванням грибів. Подавайте відбивну з соусом, можна з гарніром або...

Читати далі

Свиняча відбивна з грибами

Рецепт Свиняча відбивна з грибами фото

Рецепт свинячої відбивної з грибами я отримав у спадок від своєї бабусі. Велика любителька грибів, вона готувала їх постійно і самим різним способом. Сьогодні ми будемо готувати з лисичками. Свиняча відбивна з грибами готується дуже легко і досить швидко. Головне подбати про страву з вечора і не забути замаринувати 4 шматочка свинини. Лісіцкі в С...

Читати далі

Свиняча відбивна з розмарином

Рецепт Свиняча відбивна з розмарином фото

Коли я готую відбивні, то хочеться не просто засмажити м'ясо, а якось його доповнити, вигідно підкреслити його смак. Тому я вирішила додати пряні нотки і зробити страву більш вишуканим. Тепер ви теж будете знати, як приготувати свинячу відбивну з розмарином. Цікаво в цьому рецепті то, що ми будемо панировать м'ясо не в сухарях, а в кунжуті. Він д...

Читати далі

Свиняча відбивна з яблуками

Рецепт Свиняча відбивна з яблуками фото

Якщо вам став набридати картопля як гарнір, то задумайтеся про деяких фруктах. Наприклад, в цьому рецепті вони ідеально поєднуються з м'ясом і соусом. Дивовижне блюдо всього за 30 хвилин! Для вас я описала, як приготувати свинячу відбивну з яблуками і кабачком. Завдяки доповнює інгредієнтів і приправ ви відчуєте солодкий, кислий і гострий смак од...

Читати далі

Свиняча відбивна в духовці

Рецепт Свиняча відбивна в духовці фото

Намагаюся урізноманітнити повсякденний раціон простими, але смачними стравами. Розповім вам про те, як приготувати свинячу відбивну в духовці, яку мариную в азіатському соусі: соєвий соус, кунжут, імбир. Для відбивною краще вибрати м'яку частину свинячої тушки, наприклад, вирізку. Можете подавати відбивну з гарніром з каші, макаронів, картоплі аб...

Читати далі

Свиняча відбивна в паніровці по-віденськи

Рецепт Свиняча відбивна в паніровці по-віденськи фото

Думаєте над тим, що зробити на обід або вечерю в якості гарячого? Поспішаю поділитися з вами дуже класним і зовсім нескладним рецептом. Апетитні відбивні з хрусткою скоринкою - це шалено смачно! Перед вами простий спосіб, як приготувати свинячу відбивну в паніровці по-віденськи. М'ясо виходить дивно соковитим і ніжним, а корочка хрусткою і апетит...

Читати далі

Свиняча відбивна в паніровці

Рецепт Свиняча відбивна в паніровці фото

Рецепт приготування свинячої відбивної в паніровці. Дуже добре подати таке м'ясо на святковий стіл. М'ясо очищаємо від жиру і плівок, злегка відбиваємо молоточком, обсипаємо спеціями, обвалюють в яйці і сухарях, потім обсмажуємо на сковороді. У приготуванні блюдо не складне, виходить ситним і смачним.Рослинної олії -  300 грамМ'якоть свинини -  5...

Читати далі

Свиняча відбивна в пароварці

Рецепт Свиняча відбивна в пароварці фото

Якщо ви щасливий володар пароварки, то, напевно, не раз готували в ній овочі та курку. А що якщо зробити м'ясну страву, яке зазвичай смажать або запікають? Буде точно незвично! Спробуйте! Прочитайте про те, як приготувати свинячу відбивну в пароварці. Але не уявляйте собі великий масляний шматок, адже в цьому рецепті м'ясо буде вершковим! Для цьо...

Читати далі

Свиняча відбивна в вершках

Рецепт Свиняча відбивна в вершках фото

Якщо ви ще не придумали, що у вас буде на обід або вечерю, тоді рекомендую придивитися до цього простого, але неймовірно апетитного варіанту, як приготувати свинячу відбивну в вершках. Рецепти, подібні до цього, привертають вдалим поєднанням простоти процесу і вишуканістю смаку. М'ясо виходить соковитим, з апетитною скоринкою і при цьому буквальн...

Читати далі

Свиняча відбивна в спеціях

Рецепт Свиняча відбивна в спеціях фото

Просто смажене м'ясо може бути смачним! Панірують відбивні в спеціях і смажте на розжареній олії - буде смачно, соковито і апетитно! У цій страві ідеально все, починаючи від смаку, закінчуючи простотою. Воно підійде для вечері або обіду. Стало цікаво? Тоді обов'язково дізнайтеся про те, як приготувати свинячу відбивну в спеціях.Свиняче філе на кі...

Читати далі

Яловичина відбивна

Рецепт Яловичина відбивна фото

Для чого відбивають м'ясо? Для того, щоб його текстура стала м'якою, легше жувати і дала більше соку. Тому, якщо ви хочете отримати такий ефект, то вам буде до речі мій рецепт. Пробуйте! Для вас я підготувала інструкцію про те, як приготувати яловичину відбивну тушковану. Спочатку ми її будемо смажити, а потім вже гасити. Завдяки цьому на м'ясі м...

Читати далі

Курка відбивна з овочами

Рецепт Курка відбивна з овочами фото

Ця страва близьке до такого, як "м'ясо по-французьки " , тільки робиться з курячого м'яса. М'ясо птиці виходить соковитим, смачним і оригінальним. Я використовувала кабачки, замість звичних помідорів. До такої страви підійде будь-який гарнір. Це можуть бути макарони, спагетті, будь-який з видів каш, картопля відварна або у фритюрі, вибирати вам. ...

Читати далі