Англійська паска

Рецепт Англійська паска фото

Англійська паску по форму нагадує мереживну баранку, величезну і пишну. Виходить паску повітряним, м'яким і дуже смачним. Перед вами - простий покроковий рецепт з фотографіями. Англійська паску готується з дріжджового тіста. На приготування у вас піде ніч і пару годин дня, так що виділіть час. Глазур для англійської паски можна приготувати зі скл...

Читати далі

Ароматна паска

Рецепт Ароматна паска фото

Домашній сир, йогурт, цукор і пара зерняток кардамону - ось рецепт сирної паски з кардамоном. Зацікавилися? тоді заходьте, я розповім все в подробицях, як приготувати Ароматну паску. Кількість порцій: 4-5Сир -  350 грам (домашній)Цукор -  50 грамЙогурт -  2 Ст. ЛожкиКардамон -  2 штукиВанілін -  1 щіпкаІзюм -  2 Ст. Ложки Підготуйте необхідні про...

Читати далі

Австрійська паска

Рецепт Австрійська паска фото

Сирні паски популярні по всьому світу в багатьох країнах. Познайомлю вас з рецептом австрійської паски. Спробуйте приготувати цю смачну і ніжну паску і ви не пошкодуєте! Її основу складає сир, який обов'язково повинен бути жирним. Перед приготуванням не забудьте перетерти його через сито. Щоб дізнатися, як приготувати австрійську паску, читайте ц...

Читати далі

Бездріжджова паска

Рецепт Бездріжджова паска фото

Якщо у вас немає часу возитися з довгим приготуванням дріжджового тесту для пасок, чекати, поки зійде тісто, тоді вам стане в нагоді рецепт, як приготувати бездріжджовий паску. Все просто! Бездріжджовий паску, звичайно, відрізняється за своїми смаковими якостями від класичного дріжджового паски, але для багатьох цей рецепт стане справжнім порятун...

Читати далі

Biskvitnиy Паска

Рецепт Biskvitnиy Паска фото

Biskvitnoe тісто, як відомо, складається всього з трьох основних інгредієнтів! Але до свята Пасхи я пропоную це тісто присмачити вершковим маслом і приготувати чудові, смачні паски. Для чарівного аромату тесту ви можете ввести будь-які ароматизатори або цедру цитрусових фруктів. Крім родзинок в тісто можна додати шматочки цукатів, горіхів або інш...

Читати далі

Дріжджовий паска

Рецепт Дріжджовий паска фото

Дріжджовий паска у мене асоціюється з Великоднем. Заздалегідь зберігаю великі бляшані банки і думаю про той час, коли настане весна, будемо обмінюватися яйцями і є м'який паску, залитий глазур'ю. Приготувати дріжджовий паска, взагалі-то, не складно, єдине, це вимагає часу. Так що звільніть один день перед Великоднем і присвятіть себе і свої думки...

Читати далі

Європейська паска

Рецепт Європейська паска фото

Великдень - найбільше свято для кожного християнина. І в Європі його відзначають практично в кожній родині. І, звичайно, не обходиться без традиційних пасок. Традиційне святкове блюдо. Приготуйте опару - для цього дріжджі з цукром, сіллю і борошном розчиніть в теплому молоці і залиште на годину. Потім додайте в неї жовтки, розтерті з цукром, олія...

Читати далі

Французький паска

Рецепт Французький паска фото

Паска без дріжджів. Такий рецепт бажано мати в скарбничці, так як не завжди є час на підготовку дріжджовий випічки, до того ж, паску дуже смачний. Замість традиційної глазурі крем "Патісьер " . Тісто для паски виходить повітряним завдяки збитим білкам. Білки легко збиваються, якщо їх охолодити. Тісто з білками потрібно перемішувати плавними рухам...

Читати далі

Грецька паска

Рецепт Грецька паска фото

Грецька паска (струменів) - традиційний солодкий грецький хліб, який готують до великодніх свят. Це - дуже смачна і незвичайна випічка! бажаєте відзначитися? Приготуйте таку паску! Приготуємо грецьку паску в домашніх умовах. Тепле молоко змішуємо з дріжджами і борошном, ставимо в тепле місце підходити на 20 хвилин. Потім додаємо в опару мигдаль м...

Читати далі

Грецька паска на Великдень

Рецепт Грецька паска на Великдень фото

Про грецький паску можна сказати тільки одне: це просто чарівна випічка. Солодка, ароматна, тане в роті. Паска довго зберігає м'якість. Дивіться, як приготувати Грецький паску на Великдень. Грецький паску можна приготувати двома способами: з яйцями і без. Я покажу обидва варіанти, як оформити. У тісто можна додати екстракт ванілі або мигдалю. В о...

Читати далі

Іудейська паска

Рецепт Іудейська паска фото

Іудейська паска має свої традиції і свої страви. Там немає звичних нам пасок. Зате є інші смачні речі. З рецептом одного з таких святкових страв пропоную познайомитися. Приготуйте на свій святковий стіл цю солодку запіканку. Для цього вам буде потрібно виконати всього кілька простих кроків.1. Мацу поламайте на шматочки, залийте холодною водою і з...

Читати далі

Карамельна паска

Рецепт Карамельна паска фото

Наближається свято і ви в пошуку цікавих рецептів? Хочу запропонувати вам на пробу неймовірно ніжну, апетитну і смачну карамельну паску. Ласуни напевно не зможуть встояти! Приготувати сирну карамельну паску можна не тільки з курагою, як в даному випадку, але і з будь-якими іншими добавками - горішками, цукатами, сухофруктами. Перед подачею можна ...

Читати далі

Класична паска

Рецепт Класична паска фото

Сирна паска - особливе блюдо з сиру, головна прикраса столу і один із символів свята. Багато років я використовую перевірений рецепт, як приготувати класичну паску, спробуйте і ви. Сир і сметану звичайно краще використовувати домашні. Сметана повинна бути з жирністю 30%, тоді готове сирне виріб буде добре тримати форму. За бажанням додайте ваніль...

Читати далі

Класична сирна паска

Рецепт Класична сирна паска фото

Перед вами чергова варіація на тему найсмачнішого рецепта приготування класичної сирної паски. Мені особисто подобається цей: паска ніжна, тане в роті і апетитна! вишуканий десерт! Ділюся цікавим, але при цьому простим рецептом класичної сирної паски. Виходить ніжна консистенція за рахунок того, що, крім сиру, ми додаємо вершковий сир маскарпоне ...

Читати далі

Червона паска

Рецепт Червона паска фото

"Червоної" паскою за старих часів називали красиву паску. Але ми підемо далі і додамо нашої пасці червоного кольору. Це можна легко зробити не використовую хімічні барвники, а натуральні соки і продукти, наприклад вишні, буряк. Дивіться! Отже, розповідаю, як приготувати "Червону паску " ! Для цього я буду додавати в сирну масу заморожені вишні, з...

Читати далі