Маринований буряк на зиму без стерилізації

Рецепт Маринований буряк на зиму без стерилізації фото

Смачна і проста заготовка - маринована буряк на зиму без стерилізації, неодмінно повинна бути у вашій коморі. З рецептом впорається навіть починаюча господиня. Маринований буряк на зиму - це найкращий рецепт, який зможе завжди виручити господиню. Готується буряк без стерилізації, що набагато спрощує консервацію. Швидкий і доступний рецепт стане в...

Читати далі

Маринований буряк на зиму

Рецепт Маринований буряк на зиму фото

Існує кілька овочів, з якими я не знаю, що готувати, крім кількох страв. Але якщо я знайду підходящий рецепт, то все відразу змінюється. Дуже люблю моменти, коли народжується нове блюдо. Саме так я нещодавно дізналася, як приготувати мариновану буряк на зиму, рецепт я описала нижче. Мені сподобалося те, що її можна їсти в такому вигляді, а можна ...

Читати далі

Буряк без оцту на зиму

Рецепт Буряк без оцту на зиму фото

Багато років закочував буряк таким способом. Спочатку планувала використовувати буряк для заправки в борщ, але буряк виходить настільки смачною, що йде миттєво в якості овочевого гарніру. Буряк вибираємо соковиту, насиченого кольору. Пряні трави і спеції додаємо на свій смак. У мене суміш італійських трав, підійдуть і прованські трави. Кількість ...

Читати далі

Буряк маринований на зиму

Рецепт Буряк маринований на зиму фото

Що тільки не маринують на зиму. Я, наприклад, дуже люблю буряк і з задоволенням і легкістю мариную її, хоча і необхідності в цьому ніякої немає, адже вона цілий рік у вільному продажу. Буряк маринований на зиму - дуже оригінальний спосіб зробити закачування естетичної і смачною. Насправді, буряк дуже люблю і намагаюся її готувати якомога частіше ...

Читати далі

Буряк на зиму для борщу

Рецепт Буряк на зиму для борщу фото

Така заготовка підійде не тільки для борщу, але і для салатів і простого гарніру. Вона здорово виручає мене взимку і економить час приготування обіду. А влітку допомагає швидко впоратися з врожаєм! Таким же способом можна заготовити і морква. А якщо овочі порізати кубиками, то вінегрет буде готовий за лічені хвилини. Приємних вам клопоту на кухні...

Читати далі

Буряк на зиму

Рецепт Буряк на зиму фото

Хоча у мене немає свого саду, але у мами і тітки є. Тому вони мені часто дарують надлишки врожаю. В цьому році принесли багато буряка. Потрібно було її кудись прилаштувати. Ось і зайнялася маринуванням. Тому я відшукала наступний рецепт. У ньому описано, як приготувати буряк на зиму. Її ми будемо маринувати. Такий спосіб заготівлі я люблю найбіль...

Читати далі

Буряк по-корейськи на зиму

Рецепт Буряк по-корейськи на зиму фото

Якщо ви любите робити різноманітні овочеві заготовки, то поспішаю запропонувати вам дуже цікавий спосіб, як приготувати буряк по-корейськи на зиму. Неймовірно ароматна і пікантна, пальчики оближеш! Сезонні заготовки на зиму - моя слабкість: я їх дуже люблю їсти, але часом не менш лінуюся робити Сьогодні розповім вам про чудову заготовку буряка, я...

Читати далі

Буряк з цибулею на зиму

Рецепт Буряк з цибулею на зиму фото

Зазвичай на зиму я готую багато різної консервації і сьогодні хочу поділитися з вами рецептом приготування буряка з цибулею на зиму, який недавно вичитав в інтернеті. Приготувати буряк і цибулю на зиму в домашніх умовах дуже просто. Для цього треба в два прийоми відварити овочі, спочатку окремо, потім разом і з добавками. Буряк -  3-4 кілограмЦиб...

Читати далі

Буряк з морквою на зиму

Рецепт Буряк з морквою на зиму фото

Проста в приготуванні і смачна консервація - це вже маленький шматочок щастя. У цій статті я розповім вам, як заготовити буряк з морквою на зиму. Що найважливіше при заготівлі консервації на зиму? 1. Правильне зберігання.2. Стерилізація банки, в якій зберігається консерваціяЗберігати консервацію треба в прохолодному, віддаленому від світла місці....

Читати далі

Буряк з яблуками на зиму

Рецепт Буряк з яблуками на зиму фото

Ця закуска з буряка з яблуками скрасить холодні зимові вечори. На смак вона виходить насиченою, яскравою і трохи солодкуватого. Просто смакота! Докладніше, як приготувати буряк з яблуками, я розповім нижче. Час приготування може варіюватися від години до півтора. Буряк має стати м'якою, а вся зайва рідина випаруватися. Яблука рекомендую використо...

Читати далі

Тушкована буряк на зиму

Рецепт Тушкована буряк на зиму фото

Буряк добре зберігається взимку, але буває, що плоди підв'ялі і їх багато, а за раз все не з'їсти. Ось тоді і прийде на допомогу мій рецепт тушкованого буряка на зиму. Обов'язково спробуйте приготувати! Багато разів мене виручала така заготовка в кінці зими. Коли залишалося багато буряка, яка вимагала якнайшвидшої переробки. Щоб відмити її від ус...

Читати далі

Фарширована буряк

Рецепт Фарширована буряк фото

Одне з простих, смачних і доступних страв або закусок - фарширована буряк. Фарширувати буряк можна різноманітними начинками - це можуть бути м'ясні делікатеси, гриби, сири, сир і т.Д. Буряк для рецепта можна попередньо відварити або запекти, як вам більше подобається. Для начинки візьмемо сир, зелень і ароматні спеції. Трохи йогурту або сметани д...

Читати далі

Смажена буряк

Рецепт Смажена буряк фото

Якщо ви вирішили приготувати буряк, але не визначилися, яким чином, тоді я розповім вам, як приготувати смажену буряки оригінально і смачно. Точніше - ми будемо готувати бурякові котлети. Такі котлети виходять дуже смачними, а також слугуватимуть прекрасним різноманітністю у вигляді гарніру. Якщо ви не вживаєте смаженого, можете запекти їх в духо...

Читати далі

Червоний буряк з ріпою і печінкою

Рецепт Червоний буряк з ріпою і печінкою фото

Якщо ви любите буряк, але знаєте мало рецептів з її використанням, я розповім вам, як приготувати червоний буряк смачно і швидко, а головне - корисно. Сьогодні ми будемо готувати салат з цього овоча. Такий салат краще подавати теплим. Він буде чудово виглядати на вашому столі і обов'язково здивує всіх. Готується він легко і просто, не викличе тру...

Читати далі

Квашений буряк

Рецепт Квашений буряк фото

Квашений буряк використовують, в першу чергу, для приготування українського борщу. Можна приправляти його рослинним маслом і цибулею, додавати в салати або просто вживати як закуску. Свої корисні властивості буряк зберігає і після закваски або варіння. Як відомо, в Буряка міститься багато заліза (більше - тільки в часнику) і йоду (і знову другий,...

Читати далі