Білий соус «бешамель»

Рецепт Білий соус «бешамель» фото

Для всіляких страв з м'яса, птиці і риби ви можете використовувати універсальний білий соус. Покажу, як приготувати білий соус "Бешамель " . Нам знадобиться вершкове масло, молоко і борошно. Такий соус ідеально підходить для лазаньї. Але я обожнюю подавати його до запеченої курки або риби.Що стосується сиру, по сюди найкраще додавати ті види, які...

Читати далі

Бешамель (соус для запікання)

Рецепт Бешамель (соус для запікання) фото

Хотілося б розповісти вам, як приготувати Бешамель (соус для запікання), щоб ваші страви були неймовірно апетитними і смачними. Мінімум клопоту, а результат дивовижний. Обов'язково попробуйе! Використовувати такий соус можна для лазаньї, найрізноманітніших запіканок, як овочевих, так і м'ясних. В даному випадку це універсальний варіант, без спеці...

Читати далі

Італійський соус «бешамель»

Рецепт Італійський соус «бешамель» фото

Ви плануєте зробити в домашніх умовах лазанью або смачну пасту? Тоді вам точно буде необхідний цей варіант, як приготувати італійський соус "Бешамель " . Все просто, сміливо запам'ятовуйте! Мускатний горіх в цей соус додають не всі і не завжди, але мені здається, що він тут просто необхідний. Пармезан також часто використовуваний інгредієнт в іта...

Читати далі

Класичний соус «бешамель»

Рецепт Класичний соус «бешамель» фото

Якщо у вас в кулінарній скарбничці все ще немає цього дивного соусу, то швидше за надолужити згаяне! Він досить універсальний, швидкий і простий у приготуванні, смачний і ароматний. Відразу хочу сказати, що мускатний горіх краще використовувати свіжий, адже його смак і аромат більш інтенсивний. Варіть соус трохи, постійно помішуючи, щоб він не на...

Читати далі

Пісний соус бешамель

Рецепт Пісний соус бешамель фото

Бешамель - базовий французький соус на основі вершкового масла, борошна і молока. Застосовується для приготування суфле, лазаньї і каннеллони, а також пасти. Я пропоную приготувати пісну версію соусу бешамель, він легко адаптується без втрати смакових якостей. Для цього рецепта я використовувала соєве молоко, але його можна замінити на будь-яке і...

Читати далі

Соус «бешамель» білий

Рецепт Соус «бешамель» білий фото

Якщо ви любите доповнювати свої страви смачненьким соусами, то цей варіант, як приготувати білий соус "Бешамель " , вам просто необхідно взяти на замітку. Простий, швидкий і досить універсальний. Хочу звернути вашу увагу на те, що соус може бути різної консистенції залежно від того, для яких страв ви будете його використовувати. Для рідкого соусу...

Читати далі

Соус бешамель дієтичний

Рецепт Соус бешамель дієтичний фото

Всім відомо, що бешамель - це дуже смачний, але досить калорійний соус, так як готується на основі борошна та вершкового масла. Але ви можете зробити альтернативний варіант, більш легкий. Приготувати цей соус вам не важко буде. Якщо у вас є мікрохвильовка, то приготування не займе більше десяти хвилин. Кабачок дуже ніжний овоч і відмінно поєднуєт...

Читати далі

Соус «бешамель» для лазаньї

Рецепт Соус «бешамель» для лазаньї фото

Соус - дуже важливий елемент багатьох гарячих страв і салатів. Він з'єднує між собою всі складові інгредієнти. І є кілька базових рецептів, які слід записати. Цей рецепт соусу "Бешамель" буде корисний і для пасти, і в якості заливки для запіканки. Проста і швидка варіація на тему французького соусу сподобається багатьом. Вершкове масло -  80 грам...

Читати далі

Соус «бешамель» для риби

Рецепт Соус «бешамель» для риби фото

Якщо ви любите різні соуси так само, як і я, то ви не раз мали зустрічатися з легендарним соусом "Бешамель " . Це відмінний варіант, який може доповнити багато різних гарячих страв. Французькі кулінари знають толк в хороших і цікавих поєднаннях продуктів. Тому корисно знати про те, як приготувати соус "Бешамель" для риби. Він ідеально до неї підх...

Читати далі

Соус «бешамель» класичний

Рецепт Соус «бешамель» класичний фото

Що потрібно для приготування даного соусу? Не так вже й мало, але і не можна сказати, що багато. Потрібні: мука, два види олії, вершки або молоко, мускатний горіх, сіль, чорний мелений перець. Розповідаю. Для чого використовують соус? Він може бути поданий як самостійну страву, а може використовуватися і як складова інших страв. Під таким соусом ...

Читати далі

Соус «бешамель» на соєвому молоці

Рецепт Соус «бешамель» на соєвому молоці фото

Цей знаменитий білий соус використовують в безлічі різних страв: вставити, лазіння, Мойсей і т.Д.. Я хочу запропонувати альтернативний рецепт для тих, хто не використовує звичайне молоко в приготуванні. Я розповім, як приготувати соус "Бешамель" на соєвому молоці. Сподіваюся, що цей варіант вам припаде до душі. Соус виходить досить густим, насиче...

Читати далі

Соус «бешамель» від Марти Стюарт

Рецепт Соус «бешамель» від Марти Стюарт фото

Хочу розповісти вам, як приготувати соус "Бешамель" від Марти Стюарт. Це класичний варіант, проте для мене стали відкриттям деякі нюанси. Погляньте на рецепт, можливо, він вам теж сподобається. Сама автор дуже рекомендує використовувати цей соус не тільки для традиційної лазаньї, наприклад, але і з запеченою цвітною капустою, а також тушкованим ш...

Читати далі

Соус «бешамель» з вершками

Рецепт Соус «бешамель» з вершками фото

У цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати соус "Бешамель" з вершками. Соус відомий не тільки в європейській кухні, його готують всюди. Він здобув популярність завдяки своїм смаковим якостям! Що ж за смак у соусу під загадковою назвою "Бешамель " ? відповідь проста - цей білий соус відрізняється ніжним смаком і приємним ароматом мускату. Він д...

Читати далі

Соус «бешамель» традиційний

Рецепт Соус «бешамель» традиційний фото

Простий, смачний, універсальний - все це про соусі "бешамель". Він підходить до багатьох страв, тому ви будете готувати його знову і знову. Розповім, як приготувати справжній соус «Бешамель». «Бешамель» - це класика, тому кожен кухар знає, як його приготувати. Є різні його варіації, наприклад, з гірчицею або куркумою. Я пропоную Вам традиційний р...

Читати далі

Соус «бешамель»

Рецепт Соус «бешамель» фото

Цей знаменитий соус, який використовують при приготуванні лазаньї, пасти і інших не менш смачних страв італійської кухні, зробити зовсім нескладно. Пропоную вам простий покроковий рецепт на замітку. Тих, хто ще не знайомі з цим рецептом, хочу навчити, як приготувати соус "Бешамель " . Перед вами класичний варіант з мінімумом інгредієнтів. При баж...

Читати далі