Антрекот яловичий

Рецепт Антрекот яловичий фото

Соковитий, апетитний і неймовірно смачний антрекот яловичий в домашніх умовах можна приготувати не гірше ресторанного, якщо дотримуватися кількох простих правил, описаних в цьому рецепті. Цей рецепт приготування антрекота яловичого підійде як для гриля, так і для сковороди. Ступінь підсмажування можна контролювати часом приготування, а значить - ...

Читати далі

Антрекот з яловичини на сковороді

Рецепт Антрекот з яловичини на сковороді фото

Встояти перед апетитним і соковитим шматочком м'яса правильно прожарювання досить складно. Не варто відмовляти собі в задоволенні, краще приготувати антрекот з яловичини на сковороді в домашніх умовах. Це дивно простий рецепт антрекота з яловичини на сковороді, без зайвих спецій і інших добавок. Такий варіант гарячого блюда підійде для справжніх ...

Читати далі

Антрекот з яловичини в духовці

Рецепт Антрекот з яловичини в духовці фото

Антрекот з яловичини - дуже смачний шматочок м'яса, ніжний і соковитий. Запікається антрекот цільним шматком в духовці. На приготування у вас піде 1 годину часу. Підходить абсолютно до будь-якого гарніру! До вашої уваги - класичний рецепт приготування антрекота з яловичини в духовці. Нічого особливого, все що потрібно - це: antrekot, перець і рос...

Читати далі

Антрекот з яловичини

Рецепт Антрекот з яловичини фото

Антрекот з яловичини - це м'ясо, взяте з міжреберної частини корови чи бика. Часто буває з кістками, але може бути і без, зазвичай дуже м'яке і соковите м'ясо. Готується антрекот легко і швидко. Рецепт антрекота з яловичини я запозичив у своєї подруги, яка обожнює готувати все на сковороді-гриль. Одного разу ми пробували готувати антрекот на дачі...

Читати далі

Антрекот зі свинини на сковороді

Рецепт Антрекот зі свинини на сковороді фото

Якщо ви не в силах встояти перед ароматом і смаком соковитого шматочка м'яса, тоді пропоную вам звернути увагу на цей простий рецепт антрекота зі свинини на сковороді. Можливо, це самий елементарний рецепт приготування антрекота зі свинини на сковороді, який прийде на виручку зайнятим господаркам і всім любителям простих страв. Спеції можна взяти...

Читати далі

Антрекот зі свинини в духовці

Рецепт Антрекот зі свинини в духовці фото

Вам знадобиться хороший шматочок свинячого м'яса на кісточці і ваша духовка. Запікається все досить просто і швидко. Антрекот часто подають на святковий стіл, в якості другої страви. Гарнір - будь-який. Приготуємо антрекот зі свинини в духовці в домашніх умовах. Вам знадобиться два шматочки свинини на кісточці, цибуля ріпчаста і спеції. Готовий а...

Читати далі

Антрекот зі свинини

Рецепт Антрекот зі свинини фото

Класичні антрекоти готують зі свинини і яловичини, але зі свинини вони виходять м'якше і соковитіше, а готуються вони швидше. Як приготувати антрекот зі свинини читайте в моєму рецепті. Кількість порцій: 5Свинина (вирізка)   -  1 кілограмЯйця -  2 штукиБорошно -  6 Ст. ЛожокСіль, перець -  За смакомЧасник -  1-2 зубчиківМасло рослинне -  За смако...

Читати далі

Антрекот з телятини

Рецепт Антрекот з телятини фото

Антрекот з телятини смажиться в сковороді на швидкому вогні до золотистої скоринки. Можна м'ясо обваляти в борошні, а можна цього і не робити. Головне - вибрати велику температуру смаження. Поїхали! Як приготувати антрекот з телятини? 1. М'ясо промийте. Просушіть паперовим рушником.2. Відбийте кожен шматок. Його товщина повинна бути не більше 2 с...

Читати далі

Антрекот класичний

Рецепт Антрекот класичний фото

Антрекот - це блюдо класичної французької кухні. Шматок волового або коров'ячого м'яса, зрізаний між ребрами і хребтом. М'ясо смажиться на сковороді гриль. Пробуйте приготувати, нескладно і смачно. Як приготувати антрекот класичний? Дуже просто. Це більш тонкий шматочок м'яса (відбивною), обсмажений на грилі. Відрізняється від класичної відбивною...

Читати далі

Антрекот на грилі

Рецепт Антрекот на грилі фото

Якщо для вас немає нічого смачнішого соковитого шматочка м'яса з ароматом димку, тоді ви не проходите мимо і запам'ятовуйте рецепт приготування антрекота на грилі в пікантному маринаді. Щоб приготувати соковитий і смачний яловичий антрекот на грилі в домашніх умовах потрібно зовсім небагато - свіже м'ясо і улюблені спеції для маринаду. Якщо є мож...

Читати далі

Антрекот на кісточці

Рецепт Антрекот на кісточці фото

Антрекот на кісточці спочатку обсмажується в сковороді, потім запікається в духовці. За рахунок кісточки у м'яса виходить додатковий глибокий смак. На все про все йде близько години. Приготуйте! Антрекот на кісточці вибирайте мармуровий, товщиною 3 см, з прожилками. Готувати його можна на сковороді, в духовці або на грилі. Хороша штука для переві...

Читати далі

Антрекот на сковороді

Рецепт Антрекот на сковороді фото

Антрекот на сковороді треба запікати в кухні з хорошою витяжкою. Запах від м'яса піде по всій квартирі! Навіть сусіди можуть збігтися! Антрекот для смаження повинен бути сантиметра 3 товщиною. Поїхали! Як приготувати антрекот на сковороді? 1. М'ясо промийте, залиште на столі, поки воно не досягне кімнатної температури.2. Гарненько промокніть папе...

Читати далі

Антрекот в Бретоні

Рецепт Антрекот в Бретоні фото

Щоб на столі з'явилося нове апетитне м'ясне блюдо, часом достатньо всього декількох інгредієнтів і вельми простого рецепту антрекота по-Бретонська. Це досить простий варіант основного блюда, проте в ньому є своєрідна родзинка, яка перетворює м'ясо в даний смакота.1. Для початку необхідно вимити й обсушити яловичину і нарізати її середніми по товщ...

Читати далі

Антрекот з грибами

Рецепт Антрекот з грибами фото

Обожнюю печериці, готую з них соус або просто смажу до м'яса. Дуже смачно виходить, якщо гриби обсмажити і подати з антрекотом. Можна додати свіжий салат і чудовий ароматний вечерю забезпечений! Як приготувати антрекот з грибами? 1. М'ясо промийте.2. Промокніть паперовим рушником. М'ясо повинно бути сухим.3. Натріть антрекот сіллю і чорним перцем...

Читати далі

Антрекот з журавлиною

Рецепт Антрекот з журавлиною фото

Рецепт приготування антрекота з журавлинним соусом. Вашій родині сподобається ніжне м'ясо з соусом. Поставити каструлю з яловичим бульйоном і водою на сильний вогонь і довести до кипіння. Додати журавлинний соус і розмішати до повного розчинення. Вилийте соус в каструлю і поставте на сильний вогонь.Тим часом, приправити ростбіф сіллю і перцем, по...

Читати далі