Як гея
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Люблю я тайську кухню, особливо ті страви, які спробувала в самій країні під час подорожі. Кисло-солодкі нотки з куркою, індичкою або морепродуктами і, в першу чергу, рисовий гарнір.
Опис приготування:
У своїй інструкції я докладно описала, як приготувати Као Ман Гай. Перекладається це назва на російську як жирний рис з куркою. Я це гаряче зробила з індичкою. Звичайно ж, виходить не менш смачно, адже м'ясо птахів ніжне і м'яке. Спробуйте освоїти щось новеньке на своїй кухні!
- Індичка - 1 штука (грудка)
- Часник - 1 штука
- Бульйон індюшачий - 2 L
- Мал - 1 Склянка
- Імбир сушений - 1 Чайна ложка
- Тархуна Svezhin - За смаком
- Сіль - За смаком
У бульйоні відваріть грудку, посоливши його за смаком.
Остудіть бульйон. Приберіть 6 столових ложок жиру зверху і покладіть його в сковороду.
Часник почистіть і наріжте кружальцями. Покладіть їх в сковороду, всипте імбир.
Обсмажуйте інгредієнти пару хвилин, потім додайте в сковороду пропарений рис. Готуйте все разом одну хвилину.
Потім приберіть рис зі сковороди в каструлю і зваріть його в бульйоні.
Готовий рис розкладіть по тарілках. Додайте до нього нарізану індичку і бульйон в окремій мисці, за бажанням прикрасьте перцем і зеленню. Смачного!