Рецепт Як гея фото

Як гея
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Індичка , Птах
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Люблю я тайську кухню, особливо ті страви, які спробувала в самій країні під час подорожі. Кисло-солодкі нотки з куркою, індичкою або морепродуктами і, в першу чергу, рисовий гарнір.

Опис приготування:

У своїй інструкції я докладно описала, як приготувати Као Ман Гай. Перекладається це назва на російську як жирний рис з куркою. Я це гаряче зробила з індичкою. Звичайно ж, виходить не менш смачно, адже м'ясо птахів ніжне і м'яке. Спробуйте освоїти щось новеньке на своїй кухні!

  • Індичка - 1 штука (грудка)
  • Часник - 1 штука
  • Бульйон індюшачий - 2 L
  • Мал - 1 Склянка
  • Імбир сушений - 1 Чайна ложка
  • Тархуна Svezhin - За смаком
  • Сіль - За смаком
як гея - фото крок 1
У бульйоні відваріть грудку, посоливши його за смаком.
як гея - фото крок 2
Остудіть бульйон. Приберіть 6 столових ложок жиру зверху і покладіть його в сковороду.
як гея - фото крок 3
Часник почистіть і наріжте кружальцями. Покладіть їх в сковороду, всипте імбир.
як гея - фото крок 4
Обсмажуйте інгредієнти пару хвилин, потім додайте в сковороду пропарений рис. Готуйте все разом одну хвилину.
як гея - фото крок 5
Потім приберіть рис зі сковороди в каструлю і зваріть його в бульйоні.
як гея - фото крок 6
Готовий рис розкладіть по тарілках. Додайте до нього нарізану індичку і бульйон в окремій мисці, за бажанням прикрасьте перцем і зеленню. Смачного!

Схожі рецепти