Рецепт Вегетаріанська кесаділья фото

Вегетаріанська кесаділья
(покроковий рецепт з фото)

Мексиканська кухня
Овочі , Молочні продукти , Бобові , Квасоля , Сир , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На полуденок
Страви з начинкою
Кількість порцій: 2
Час приготування: 15 хв.

Відмінним варіантом легкого, але ситного перекусу, який можна взяти з собою на роботу або в школу, стане кесаділья. Але в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати вегетаріанську кесаділью!

Опис приготування:

Кесаділья вважається більше м'ясною стравою, але практика показує, що вегетаріанська кесаділья виходить нічим не гірше традиційної! Якщо у вас немає тортильи, можете взяти лаваш. Також ви можете трохи змінити склад начинки, наприклад, додавши кукурудзу або горошок. Обов'язково візьміть побільше твердого сиру, завдяки йому начинка не буде випадати з кесадільі. Таке блюдо дуже зручно брати з собою в якості ситного перекусу.

  • Консервована квасоля - 100 грам
  • Тортілья - 2 штуки
  • Цибуля - 1/2 штуки
  • Болгарський перець - 1 штука
  • Помідор - 1 штука
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сир - 50-100 грам
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Гострий соус - За смаком
вегетаріанська кесаділья - фото крок 1
1. Для початку підготуйте всі інгредієнти для начинки. Для цього наріжте невеликими шматочками помідор і болгарський перець, натріть твердий сир на дрібній тертці, дрібно наріжте цибулю і зелень.
вегетаріанська кесаділья - фото крок 2
2. Далі обсмажте на невеликій кількості рослинного масла квасоля, цибуля, помідор, болгарський перець і зелень, посоліть і поперчіть за смаком. За бажанням можете додати гострий соус.
вегетаріанська кесаділья - фото крок 3
3. Далі на суху сковороду викладіть тортилью, посипте її тертим сиром і викладіть зверху на одну її половину начинку.
вегетаріанська кесаділья - фото крок 4
4. Акуратно загорніть другу половину тортильи і обсмажте з обох сторін до хрусткої скоринки. Розріжте на порції. Смачного!

Схожі рецепти