Тушкована капуста з картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Класика жанру - тушкована капуста з картоплею. Просте як двічі два, але дуже ситне і дуже смачне буденне блюдо традиційної російської кухні.
Опис приготування:
Тушкована капуста з картоплею - типово російське блюдо. Дуже просте, трохи грубувате, але в той же час - неймовірно ситне. І ніяких надмірностей - тільки цибулю, часник, капуста та картопля. Блюдо для тих випадків, коли або лінь готувати щось масштабне, або будинку зовсім не надається продуктів. Виходить воно, Проте, вельми смачним і ароматним.
- Картопля - 6 штук
- Качан капусти - 1\2 штук
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 2-3 зубчиків
- Сіль - 1 Чайна ложка
Нарізаємо цибулю і часник на невеликі шматочки.
У сковороді розігріваємо невелику кількість масла, обсмажуємо в ньому цибулю і часник до золотого кольору.
Картоплю нарізаємо невеликими кубиками і кидаємо на сковороду до цибулі і часнику.
Тушкуємо картопля 10-15 хвилин на повільному вогні, періодично підливаючи трошки води. Вода повинна випаровуватися.
Потім додаємо до картоплі дрібно нашатковану капусту, гарненько перемішуємо і тушкуємо ще 10-15 хвилин під закритою кришкою. Подавати, посипавши свіжою зеленню.