Рецепт Торт «Юлія» фото

Торт «Юлія»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Яйця
Пісні страви
На обід , Для дітей , На святковий стіл
Випічка , Торти
Кількість порцій: 10
Час приготування: 4 г. 0 хв.

Такий торт підійде не тільки для святкового столу - десертом ви зможете побалувати найдорожчих ласунів, які заглянули до вас в гості. Приготувати його просто, а результат вражає!

Опис приготування:

У крем для торта непогано додати горіхи - так він виходить більш пікантним. Найкраще використовувати смажений арахіс або волоські горіхи. У розрізі торт виходить красивим, а його смак оцінять навіть самі примхливі ласуни. Повітряний крем додасть ще більшої легкості.

  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 400 грам
  • Борошно - 200 грам
  • Какао - 2 Ст. Ложки
  • Ванільний цукор - 1 Ст. Ложка
  • Сік буряка - 2 Ст. Ложки
  • Білок - 4 штуки
  • Лимонна кислота - 0, 5 чайних ложки
  • Арахіс - 1 Склянка
торт
1. Продуктів для приготування торта"Юлія" в домашніх умовах потрібно небагато. Отже, починаємо з приготування коржів.
торт
2. Відокремлюємо жовтки від білків і окремо збиваємо білки з цукром, після чого тільки вводимо жовтки і перемішуємо. У просіяне борошно відправляємо нашу масу і акуратно перемішуємо.
торт
3. Ділимо нашу масу на 3 частини. В одну додаємо какао і відправляємо випікатися.
торт
4. В іншу - буряковий сік і також відправляємо в форму і розігріту духовку.
торт
5. А ось третю частину залишаємо неокрашенной. І також випікаємо при температурі 180 градусів.
торт
6. Поки випікаються наші коржі, робимо крем: збиваємо цукор і білки, ставимо на водяну баню і помішувати. Після цього ще раз гарненько збиваємо, додаємо ванільний цукор.
торт
7. Змащуємо наші коржі, а верх прикрашаємо з кондитерського шприца. Якщо немає часу возитися з оформленням, можна змастити кремом і посипати крихтою. Я часто ля цього використовую печиво.

Схожі рецепти