Рецепт Торт «руїна» фото

Торт «руїна»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто , Молочні продукти
На святковий стіл
Випічка , Солодке , Торти
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Якщо ви хочете поповнити свою кулінарну скарбничку ще одним нескладним і апетитним рецептиком, зверніть увагу на цей варіант, як приготувати торт"руїнах" . Ніжний, оригінальний і дуже смачний!

Опис приготування:

У цьому торті чудово поєднуються білий і шоколадний корж, насичений вершковий крем, цитрусовая просочення і мак. Для подачі прикрасити його можна пелюстками мигдалю або шоколадною крихтою. Такий десерт прекрасно підійде як до сімейного чаювання, так і на святковий стіл. Рекомендую спробувати!

  • Яйце - 4 штуки
  • Цукор - 1 Склянка (краще коричневий)
  • Борошно - 2 склянки
  • Крем - 2 склянки
  • Вершки - 2 склянки (жирні)
  • Мак - 50 грам
  • Какао - 3 Ст. Ложки
  • Апельсин - 1 штука
  • Сіль - 1/3 чайних ложки
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Лікер - 1-3 чайних ложок
тістечка & Quot; гублять
1. Яйця, половину цукру і дрібку солі збийте до пишності. Додайте 1 стакан сметани, продовжуючи збивати.
тістечка & Quot; гублять
2. Додайте просіяне борошно і розпушувач. Половину тіста викладіть у жароміцних форму, застелену пергаментом, і відправте в розігріту до 180 градусів духовку. Випікайте корж до готовності.
тістечка & Quot; гублять
3. Другу половину тим часом з'єднайте з маком і какао. Перемішайте до однорідності. Надішліть слідом в духовку і запікайте до сухої сірники.
тістечка & Quot; гублять
4. Для приготування крему з'єднайте другу половину сметани зі збитими вершками і цукром за смаком. Вичавіть сік половини апельсина і додайте трохи цедри. Також влийте 1-3 ложки лікеру за бажанням. Ретельно перемішайте.
тістечка & Quot; гублять
5. З другої половини соку, цедри і невеликої кількості цукру приготуйте просочення для коржів. З'єднайте всі, поставте на вогонь і уварити трохи.
тістечка & Quot; гублять
6. Основою торта буде шоколадний корж. Акуратно розріжте його навпіл і спершу просочіть апельсиновим сиропом.
тістечка & Quot; гублять
7. Змастіть кремом і зверху викладіть другий корж.
тістечка & Quot; гублять
8. Білий корж розріжте спочатку навпіл, а після - на невеликі кубики. Викладіть їх в крем і акуратно все перемішайте.
тістечка & Quot; гублять
9. Викладайте шматочки коржа на основу.
тістечка & Quot; гублять
10. Ось такий тортик вийшов. Перед подачею він повинен як слід просочитися. Приємного чаювання!

Схожі рецепти