Рецепт Тісто з катика фото

Тісто з катика
(покроковий рецепт з фото)

Тісто , Борошно , Молочні продукти , Молоко
Пісні страви
На швидку руку
Випічка
Кількість порцій: 10
Час приготування: 30 хв.

Якщо ви не знали, з катика виходить чудове тісто! Його використовують для випічки пирогів, пиріжків, біляшів і тд. Тісто виходить крутим і дуже зручним для роботи. Спробуйте цей рецепт!

Опис приготування:

Це класичний рецепт приготування тіста з катика. Для тесту я використовував замість звичного кефіру або молока татарський катик. Тісто вийшло досить крутим і густим. З нього можна випікати пиріжки, великі пироги або біляші. Гарного дня!

  • Борошно - 800 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Йогурт - 0, 5 L
  • Вода - 150 мілілітрів
  • Дріжджі сухі - 1 штука (пачка)
  • Сіль - За смаком
  • Цукор - За смаком
тісто з катика - фото крок 1
Просіваємо в миску борошно, вбиваємо одне яйце і заливаємо катик, воду. Додаємо сіль, цукор і дріжджі.
тісто з катика - фото крок 2
Замішуємо руками тісто. Заважайте акуратно, без зайвих зусиль, інакше тісто вийде дуже м'яким.
тісто з катика - фото крок 3
Тісто має приємну консистенцію і майже готово для роботи.
тісто з катика - фото крок 4
Залишилося лише накрити його рушником і почекати поки воно підніметься. Температура кімнатна. От і все!

Схожі рецепти