Свинина запечена в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 6
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Свинина запечена в мультиварці нітрохи не гірше свинини приготовленої якось інакше. Я запікаю свинину в мультиварці з сиром, за французьким рецептом, який використовую вже дуже давно. Рекомендую!
Опис приготування:
Свинина запечена в мультиварці виходить неймовірно м'якою, з апетитною золотистою скоринкою. Коли, я готую м'ясо в мультиварці, то абсолютно не хвилююся, що воно може пригоріти. Якість м'ясо буде відмінним. Випробування неодноразово. Можна свинину в мультиварці запікати з програмою"відкладений старт" . Це дуже зручно, особливо, коли за столом гості. Поки все пригощаються закусками, свинина спокійно запікається в мультиварці, не вимагаючи вашої присутності. Успіхів і приємного апетиту!
- Свинина - 500 грам
- Цибуля - 2 штуки
- Картопля - 6 штук
- Сир твердий - 100-130 грам
- Майонез - 100 грам
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 50 грам
- Сіль, перець - За смаком
М'ясо порізати на шматки і злегка відбийте.
Посипте сіллю і перцем змащене майонезом м'ясо. В режимі "промінь" злегка обсмажте м'ясо.
Цибуля поріжте кільцями.
Картопля наріжте скибочками.
У мульткастрюлю на дно покладіть цибулю, зверху м'ясо, потім знову цибулю, зверху розкладіть картопля.
Потріть сир на тертці.
Змішайте майонез, молоко, яйце, сіль і перець.
Залийте сир майонезной заливкою і на режимі"Випічка" запікати 60 хвилин.