Суп, спалює калорії
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.
Якщо ви хочете здивуватися позитивним змінам своєї фігури, не витрачаючи при цьому особливих зусиль, то спробуйте живильний, з правильним балансом мікроелементів суп, спалює калорії.
Опис приготування:
Готувати такий суп легко. Він готується на основі овочів, які приносять велику користь системі травлення. Суп виходить смачним, насиченим корисними мікроелементами, які зустрічаються тільки в них. Є ще одна особливість: його можна варити взагалі без рослинного масла. Але тоді моркву і корінь селери додаються при кипінні води одночасно з картоплею без попередньої обжарки.
Дивіться, як приготувати суп, спалює калорії.
- Вода - 2 L
- Морква - 1 штука
- Селера кореневої - 80 грам
- Картопля - 5 штук
- Селера черешкова - 2 штуки
- Перець болгарський - 2 штуки
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Лук-пориста - 1 штука
- Помідор - 2 штуки
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Масло рослинне - За смаком
1. Помийте, почистіть і наріжте овочі таким чином: перець болгарський і капусту - смужками; черешки селери - невеликими скибочками; корінь селери і моркву - соломкою; помідори - невеликими кубиками.
2. Очищену картоплю необхідно порізати на скибочки (можна брусочки).
3. Нарізку порею робите в формі півкілець.
4. Злегка потім на сковороді з невеликою кількістю масла корінь селери і моркву. Як тільки овочі стануть м'якими, вимикайте.
5.Поставте на вогонь каструлю з водою. У момент закипання води покладіть нарізану картоплю. Дайте закипіти і недовго варите картоплю (хвилин 5).
6. Потім додайте овочі в такій послідовності: закладайте пассировку кореня селери і моркви; слідом - стебловий селера; болгарський перець і капусту. Посоліть і дайте можливість поваритися ще, але в межах п'яти хвилин.
7. На завершальному етапі додайте в каструлю порей, помідори. Покладіть парочку лаврових листочків. Продовжуйте варити, але не довго (5-7 хв.). Після того, як вимкніть вогонь, покладіть дрібно нарізаний часник і накрийте кришкою. Суп настоїться приблизно через 10 хвилин.