Рецепт Суп, спалює калорії фото

Суп, спалює калорії
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Капуста
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 4
Час приготування: 50 хв.

Якщо ви хочете здивуватися позитивним змінам своєї фігури, не витрачаючи при цьому особливих зусиль, то спробуйте живильний, з правильним балансом мікроелементів суп, спалює калорії.

Опис приготування:

Готувати такий суп легко. Він готується на основі овочів, які приносять велику користь системі травлення. Суп виходить смачним, насиченим корисними мікроелементами, які зустрічаються тільки в них. Є ще одна особливість: його можна варити взагалі без рослинного масла. Але тоді моркву і корінь селери додаються при кипінні води одночасно з картоплею без попередньої обжарки.

Дивіться, як приготувати суп, спалює калорії.

  • Вода - 2 L
  • Морква - 1 штука
  • Селера кореневої - 80 грам
  • Картопля - 5 штук
  • Селера черешкова - 2 штуки
  • Перець болгарський - 2 штуки
  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Помідор - 2 штуки
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
  • Масло рослинне - За смаком
суп, спалює калорії - фото крок 1
1. Помийте, почистіть і наріжте овочі таким чином: перець болгарський і капусту - смужками; черешки селери - невеликими скибочками; корінь селери і моркву - соломкою; помідори - невеликими кубиками.
суп, спалює калорії - фото крок 2
2. Очищену картоплю необхідно порізати на скибочки (можна брусочки).
суп, спалює калорії - фото крок 3
3. Нарізку порею робите в формі півкілець.
суп, спалює калорії - фото крок 4
4. Злегка потім на сковороді з невеликою кількістю масла корінь селери і моркву. Як тільки овочі стануть м'якими, вимикайте.
суп, спалює калорії - фото крок 5
5.Поставте на вогонь каструлю з водою. У момент закипання води покладіть нарізану картоплю. Дайте закипіти і недовго варите картоплю (хвилин 5).
суп, спалює калорії - фото крок 6
6. Потім додайте овочі в такій послідовності: закладайте пассировку кореня селери і моркви; слідом - стебловий селера; болгарський перець і капусту. Посоліть і дайте можливість поваритися ще, але в межах п'яти хвилин.
суп, спалює калорії - фото крок 7
7. На завершальному етапі додайте в каструлю порей, помідори. Покладіть парочку лаврових листочків. Продовжуйте варити, але не довго (5-7 хв.). Після того, як вимкніть вогонь, покладіть дрібно нарізаний часник і накрийте кришкою. Суп настоїться приблизно через 10 хвилин.

Схожі рецепти