Суп «мисливський»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Суп, який мисливці готують з димком на багатті. Якщо приготувати суп"Мисливський" за цим рецептом в домашніх умовах, він вийде нітрохи не гірше! ситний, наваристий, ароматний - ну дуже смачний!
Опис приготування:
"Мисливський" суп, він же шулемка, готується дуже просто, адже на природі немає умов для приготування складних страв. Родзинкою цього супу є те, що всі інгредієнти попередньо обсмажуються. Завдяки цьому способу блюдо виходить надзвичайно ароматне і наваристий. Чоловіки неодмінно оцінять цей суп по достоїнству!
- М'ясо - 400 грам (м'якоть)
- Цибуля - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Помідор - 1 штука
- Картопля - 3 штуки
- Рослинна олія - 50 мілілітрів
- Вода - 2 L
- Зелень - За смаком
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком
- Часник - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Налийте в каструлю або казан воду і поставте на вогонь. Тим часом м'ясо наріжте невеликими шматочками і обсмажте на сковороді на сильному вогні з додаванням солі і спецій.
Як тільки на м'ясі утворюється рум'яна кірочка, перекладіть його в каструлю.
На цій же сковороді обсмажте нарізану цибулю і моркву до м'якості. Нарізка може бути будь-яка, мені подобається побільше.
У помідора зробіть хрестоподібний надріз ножем і потримайте його пару хвилин в окропі, після чого зніміть шкірку, наріжте м'якоть кубиками і додайте в сковороду до цибулі і моркви. На цьому ж етапі додайте подрібнений ножем часник.
Тушкуйте все разом пару хвилин і відправте в каструлю з м'ясом.
Тут же обсмажте до хрусткої скоринки картопля, нарізаний соломкою. Посоліть і відправте в каструлю до всіх решти інгредієнтів.
Після закипання суп посоліть і варіть на невеликому вогні до готовності м'яса. В кінці додайте свіжу зелень.
Коли м'ясо буде готове, вимкніть вогонь і дайте супу настоятися кілька хвилин. Готовий суп розлийте по тарілках і подавайте до столу. Смачного!