Соус «Якби Soi»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 5-6
Час приготування: 30 хв.
Хочу поділитися своєю варіацією класичного рецепту соусу"Сен сой" . Звичайно, цей східний рецепт я адаптувала під наші реалії, але соус все одно виходить дуже смачним!
Опис приготування:
Рецепт приготування соусу"Сен сой" в домашніх умовах досить простий. Звичайно, класичним його не назвеш: це скоріше варіація на тему східної класики, але мені вона дуже подобається. Сподіваюся, вам теж цей рецепт припаде до душі.
- Куряче філе - 600 грам
- Цибуля - 200 грам
- Морква - 150 грам
- Перець болгарський - 120 грам
- Томатна паста - 50 грам
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Спеції - За смаком
- Зелень - За смаком
- Соєвий соус - 100 грам
1. Для початку добре розігріваємо олію, потім обсмажуємо подрібнені цибулю і моркву.
2. Додаємо перець, обсмажуємо далі.
3. Коли перець стає м'якше, додаємо курку. Вогонь збільшуємо, обсмажуємо курку до рум'яної. На цьому етапі додаємо спеції.
4. Тепер вливаємо соус, Поставки макаронних виробів, спеції і зелень за смаком. Зменшуємо вогонь, і тушкуємо до готовності.
5. Уварюємо соус до густого стану, а потім подаємо з улюбленим гарніром!