Скоростиглий пиріг
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 8-10
Час приготування: 45 хв.
Пиріг не дарма отримав таку назву. Випічка виходить дійсно швидка і проста, рекомендую спробувати. Рецепт з розряду"на швидку руку" і"гості на порозі" .
Опис приготування:
Пропоную приготувати скоростиглий пиріг і побалувати своїх близьких цієї чудової домашньою випічкою. В якості начинки беремо будь-які рибні консерви у власному соку або в олії. Інгредієнти все прості і доступні, але незважаючи на це виходить дуже смачно! ситний, ароматний і апетитний пиріг замінить сніданок або підійде як перекушування протягом дня. Спробуйте!
- Борошно - 1, 5 склянки
- Кефір - 250 мілілітрів
- Яйце - 3 штуки (два зварити для начинки)
- Розпушувач тіста - 1 Чайна ложка
- Спеції - 1 Чайна ложка (будь-які для риби)
- Консерви рибні - 1 штука (будь-які в соку або олії)
- Сир - 100 грам
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Кріп - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти. Яйця для начинки заздалегідь зваріть до готовності.
Так як тісто готується буквально за лічені хвилини, пропоную спочатку приготувати начинку. Рибні консерви перекладіть в глибоку тарілку і разом з соком розімніть вилкою.
Додайте обсмажені кубиками цибулю.
Нарізані кубиками варені яйця і кріп.
Якщо необхідно, то додайте сіль і добре все перемішайте. Начинка готова.
Для тіста з'єднайте в глибокій мисці кефір, яйце, спеції і 0, 5 немає. L. Солі.
Трохи збийте.
Додайте борошно і розпушувач.
Перемішайте. Тісто по консистенції має бути як густа сметана.
Вилийте тісто в змащену маслом форму для випічки.
Зверху рівномірно розподіліть начинку.
Посипте все тертим сиром і випікайте пиріг при 180 градусах близько 30 хвилин.
Скоростиглий пиріг готовий.
Дуже смачно як в гарячому вигляді, так і в охолодженому. Наріжте пиріг на порції і подавайте до столу. Смачного!