Рецепт Шулюм з кoніни фото

Шулюм з кoніни
(покроковий рецепт з фото)

Кавказька кухня
М'ясо
Дієтичне харчування
На обід
Супи
Кількість порцій: 8
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Як приготувати кавказький суп шулюм з конини в домашніх умовах? Якщо знати кілька важливих"секретів" , то процес вже не буде здаватися складним. За аналогією можна готувати і з іншим м'ясом.

Опис приготування:

Шулюм є дуже жирний і наваристий суп, приготований на вогнищі. Якщо не можемо виїхати на природу і готувати на багатті, ми будемо готувати вдома. Використовувати будемо конину, хоча можна замінити її бараниною, яловичиною, свининою або курятиною.

  • Конні - 400 грам
  • Картопля - 6-8 штук
  • Помідор - 2 штуки
  • Перецьь болгарський - 2 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Масло рослинне - 40 грам
  • Зелень естрагону - За смаком
  • Цибуля зелена - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Кавказькі спеції - За смаком
1
Дрібно поріжте цибулю і натріть на тертці моркву. Обсмажуйте їх на розпеченій сковороді.
2
М'ясо наріжте великими однаковими шматочками і додайте до овочів. Обсмажуйте м'ясо 5 хвилин. Після додайте трохи окропу і залиште гаситися на 10 хвилин.
3
Додайте сіль і суміш спецій з чорного перчика, мелених паприки і коріандру, шафран, зіри, а також сушеної кінзи.
4
Накрийте ємність кришкою і варіть 1 годину до розм'якшення конини. Періодично доливайте окріп.
5
Наріжте кубиками картоплю, перець, томати і закладайте це все в каструлю з уже тушкованим м'ясом. Знову додайте рідину і тушкуйте до повної готовності.
6
Коли картопля буде м'якою, додайте зелень цибулі і естрагон (тархуна). Вимкніть вогонь і залиште наш шулюм настоюватися на 30 хвилин.

Схожі рецепти