Рецепт Shpecle фото

Shpecle
(покроковий рецепт з фото)

Американська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 3
Час приготування: 45 хв.

Скажу відразу - не лякайтеся, за незвичною назвою, яке складно виязикати ховається просте в приготуванні і за інгредієнтами блюдо. Розповідаю, як приготувати шпецле.

Опис приготування:

Шпецле - це різновид макаронних виробів. На відміну від італійської пасти для них не вимішують туге тісто, а роблять за допомогою сита або шумівки. Подають такі макарони з соусом, м'ясом, як гарнір або додають в блюдо. До їх приготування можна залучити навіть дітей, адже процес виглядає дуже забавно.

  • Борошно - 1 Склянка
  • Сіль - 1 щіпка
  • Яйця - 2 штуки
  • Йогурт - 2 Ст. Ложки (кефір, бавовна, ряжанка)
Shpecle - фото крок 1
1. У миску всипте борошно, сіль, vbeyte 2 курячих яйця.
Shpecle - фото крок 2
2. Влийте столову ложку йогурту і перемішайте, якщо консистенція тесту невідповідна, тоді додайте ще одну ложку або більше. Гарненько перемішайте тісто, щоб не було грудочок. Залиште тісто на півгодини.
Shpecle - фото крок 3
3. У каструлю наберіть воду, посолити і довести до кипіння. Вилийте невелику кількість тіста на терку, на велике сито, шумовку або друшляк, ложкою розітріть тісто, щоб воно пройшло крізь отвори і впало в киплячу воду.
Shpecle - фото крок 4
4. Як тільки шпецле спливли на поверхню, зберіть їх шумівкою і перекладіть в тарілку.
Shpecle - фото крок 5
5. Перемішайте готові шпецле з шматочком вершкового масла, додайте будь-які спеції і подавайте до столу!

Схожі рецепти