Рецепт Салат «Філадельфія» фото

Салат «Філадельфія»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Крупи , Мал
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 35 хв.

Якщо ви любите щось легке, то рекомендую вам рецепт салату"Філадельфія" з тунцем, помідорами і рисом. Цей салат відмінно підійде не просто як закуска, а як і основне блюдо.

Опис приготування:

Я люблю артишоки в оливковій олії, тому я додаю їх в цей салат. Головне добре їх процідити. А тунець відмінно поєднується в цьому салаті з рисом. Я завжди готую цього салату багато, тому що моя сім'я в захваті від нього. Спробуйте, ви не пошкодуєте!

  • Мал - 400 грам
  • Філадельфія - 250 грам
  • Помідори - 150 грам
  • Тунець - 180 грам
  • Артишок - 100 грам
  • Молоко - 100 мілілітрів
1
Відваріть рис згідно з інструкцією на упаковці. Вибирайте той рис, який підійде до салатів. Коли рис приготується, залийте його холодною водою, щоб зупинити процес готування.
2
Помідори добре помийте і дрібно наріжте. З тунця злийте рідину. Сир Філадельфія змішайте з молоком. Артишоки процідіть від масла і розріжте на невеликі шматки.
3
Покладіть рис в миску, додайте соус з Філадельфії, перемішайте, потім додайте тунець, помідори, артишок, трохи оливкового масла і приправити сіллю. Ще раз перемішайте.
4
Залиште салат на 20 хвилин в холодильнику, щоб він добре просочився.
5
Смачного!

Схожі рецепти