Рулет «тірамісу»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 40 хв.
Спробуйте приготувати дуже смачний рулет з мотивів всім відомого десерту"Тірамісу" . Готується значно швидше, а виходить дуже смачно. Ділюся з вами рецептом!
Опис приготування:
Готовий рулет можна не тільки полити шоколадом, також можна залишити трохи крему і змастити його зовні кремом. А можна просто посипати какао або цукровою пудрою. Пробуйте!
- Яйце - 4 штуки
- Цукор - 120 грам
- Борошно - 120 грам
- Вершкове масло - 50 грам
- Ванілін - 1 Щепоток
- Сир - 200 грам
- Жовток яєчний - 3 штуки
- Цукрова пудра - 100 грам
- Вершки від 33% - 100 грам
- Какао - 2 Ст. Ложки
- Кава - 50 мілілітрів
- Шоколад - 50 грам
Для приготування рулету збийте яйця з цукром в пишну піну.
Потім вмішати розтоплене вершкове масло, борошно і ванілін.
Вилийте тісто на деко для випічки, застелений папером. Поставте в духовку, розігріту до 180 градусів, з 10 хвилин. Потім готовий бісквіт скрутіть в рулет разом з папером і дайте охолонути.
Для приготування крему збийте вершки з цукровою пудрою. Вмішайте сир і какао.
Остиглий бісквіт просочіть кави, намажте кремом.
Поверніть в рулет.
Полийте рулет розтопленим шоколадом. Дайте йому деякий час застигнути в холодильнику.
Наріжте на шматочки і подавайте до столу.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!