Рецепт Полуничний торт»Рози» фото

Полуничний торт»Рози»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Ягоди , Фрукти
Роздільне харчування
На святковий стіл
Десерти
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Неймовірно смачний торт, який сподобається всім домашнім!

Кількість порцій: 16
  • Цукровий пісок - 300 грам
  • Рослинна олія - 130 мілілітрів
  • Борошно пшеничне - 300 грам
  • Дріжджі сухі активні - 10 грам
  • Курине яйце - 3 штуки
  • Полуничний сік - 100 мілілітрів
  • Полуниця - 500 грам
  • Кокосова стружка - 50 грам
полуничний торт
Збийте яйця з цукром.
полуничний торт
Додайте рослинне масло і полуничний сік, збийте всю масу.
полуничний торт
Збийте полуницю, додайте разом з борошном та дріжджами в миску яйцями. Збийте до однорідної маси.
полуничний торт
Вилийте тісто у форму для випічки.
полуничний торт
Поставте форму в нагріту духовку.
Випікати при 180 ° близько 40 хвилин.
Поки торт в духовці, приготуйте крем з цукру, полуниці і кокосової стружки.
полуничний торт
Вийміть торт з духовки, дайте йому охолонути, і перекладіть його на блюдо.
Рівномірно намажте торт кремом.
Смачного!

Схожі рецепти