Рецепт Пиріг з камбалою фото

Пиріг з камбалою
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Борсатися
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На святковий стіл
Випічка , Пироги
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Цей рецепт найбільше сподобається любителям риби і всіляких страв з неї. Пиріг виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. Начинкою послужить відварне філе камбали, змішане з рисом.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування пирога з камбалою. Для начинки пирога я використовував відварне філе камбали і зварений рис. Також додав смажену цибулю. Пиріг виходить дуже пишним і смачним. Тісто чудово запікається в духовці. Сподіваюся, у вас не виникне труднощів! хай щастить!

  • Палтус otvarnaya - 500 грам (філе)
  • Вода - 1 літр
  • Борошно - 2 кілограма
  • Яйце - 2 штуки
  • Цукор - 7 Ст. Ложок
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Maragarin - 50 грам
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Дріжджі - 20 грам
  • Мал - 1 Склянка (відвареної)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
пиріг з камбалою - фото крок 1
В окріп додаємо цукор, сіль, маргарин і рослинне масло. Ретельно перемішуємо.
пиріг з камбалою - фото крок 2
Просіваємо борошно, перемішуючи її ложкою. Потім втручаємося два яйця.
пиріг з камбалою - фото крок 3
Змішуємо ще трохи борошна з дріжджами і додаємо в ємність. Замішуємо тісто і залишаємо його підніматися в теплому місці (під рушником).
пиріг з камбалою - фото крок 4
Коли тісто підійде, його потрібно гарненько обмять.
пиріг з камбалою - фото крок 5
Приготовим начинку. Для цього обсмажуємо цибулю на сковороді, потім даємо йому охолонути і змішуємо з відвареним рибним філе і звареним рисом.
пиріг з камбалою - фото крок 6
З 1/3 частини тесту розгортаємо пласт, який укладається в форму для випічки. Зверху кладемо начинку.
пиріг з камбалою - фото крок 7
Тепер ліпимо з тіста верхівку пирога, яка закриє начинку. Із залишків тіста можна зробити косичку, прикріпивши її по краях пирога.
пиріг з камбалою - фото крок 8
Випікаємо пиріг в духовці, прогретой до 180 градусів. Приблизно 40-45 хвилин.
пиріг з камбалою - фото крок 9
Смачного!

Схожі рецепти