Пиріг з камбалою
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 7-8
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цей рецепт найбільше сподобається любителям риби і всіляких страв з неї. Пиріг виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. Начинкою послужить відварне філе камбали, змішане з рисом.
Опис приготування:
До вашої уваги - простий рецепт приготування пирога з камбалою. Для начинки пирога я використовував відварне філе камбали і зварений рис. Також додав смажену цибулю. Пиріг виходить дуже пишним і смачним. Тісто чудово запікається в духовці. Сподіваюся, у вас не виникне труднощів! хай щастить!
- Палтус otvarnaya - 500 грам (філе)
- Вода - 1 літр
- Борошно - 2 кілограма
- Яйце - 2 штуки
- Цукор - 7 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Maragarin - 50 грам
- Масло рослинне - 50 грам
- Дріжджі - 20 грам
- Мал - 1 Склянка (відвареної)
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
В окріп додаємо цукор, сіль, маргарин і рослинне масло. Ретельно перемішуємо.
Просіваємо борошно, перемішуючи її ложкою. Потім втручаємося два яйця.
Змішуємо ще трохи борошна з дріжджами і додаємо в ємність. Замішуємо тісто і залишаємо його підніматися в теплому місці (під рушником).
Коли тісто підійде, його потрібно гарненько обмять.
Приготовим начинку. Для цього обсмажуємо цибулю на сковороді, потім даємо йому охолонути і змішуємо з відвареним рибним філе і звареним рисом.
З 1/3 частини тесту розгортаємо пласт, який укладається в форму для випічки. Зверху кладемо начинку.
Тепер ліпимо з тіста верхівку пирога, яка закриє начинку. Із залишків тіста можна зробити косичку, прикріпивши її по краях пирога.
Випікаємо пиріг в духовці, прогретой до 180 градусів. Приблизно 40-45 хвилин.
Смачного!